Χοιρινό κατσαρόλας με πιλάφι.!!!

Χοιρινό κατσαρόλας με πιλάφι.!!!

Για το χοιρινό μου…
Σε μια κατσαρόλα με λίγο λαδάκι σοτάρω το χοιρινό μου (1 κιλό) σε μικρά κομμάτια.
Στην συνέχεια ρίχνω 1 κρεμμύδι ξερό 1 φρέσκο, 5 σκελίδες σκόρδο, μανιτάρια (μια κονσέρβα) και συνεχίζω το σοτάρισμα.
Σβήνω με λευκό κρασί, ρίχνω 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες, μια κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο, μια κουταλιά της σούπας μέλι, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, 5 κόκκους μπαχάρι, λίγο μπούκοβο, ένα φύλλο δάφνης, χυμό από μισό πορτοκάλι …
Προσθέτω λίγο νεράκι.
Μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά…
Μόλις γίνει το κρέας μου…
Διαλύω μια κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ με χυμό από μισό λεμόνι

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: