Ηλιούπολη: Συνελήφθη ανήλικος που είχε στην κατοχή του 30 ναυτικές φωτοβολίδες

Στη σύλληψη ενός ανήλικου για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη στο σταθμό του Μετρό «Ηλιούπολη», το απόγευμα της Κυριακής (8/1), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανήλικο εντός του σταθμού Μετρό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 30 ναυτικές φωτοβολίδες.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 8-1-2023, στο σταθμό του μετρό «Ηλιούπολη», από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «ΑΡΙΑΔΝΗ», ανήλικος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανήλικο εντός του σταθμού μετρό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -30- ναυτικές φωτοβολίδες.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: