Η Τζένιφερ Λόρενς ατίθαση και λαμπερή όπως δεν την έχετε ξαναδεί (video+photos)

Μανία σε όλο τον πλανήτη για τη Τζένιφερ Λόρενς με αφορμή την ταινία της «The Hunger Games: Η Επανάσταση Μέρος II» που έχει κάνει ήδη πρεμιέρα σε αρκετά κράτη. Σε πολλά διεθνή σάιτ η ηθοποιός ανεβαίνει ως θέμα πολλές φορές μέσα σε μια ημέρα.
Στην Ελλάδα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, στις 19 Νοεμβρίου.
Στην ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε σε ένα ερημωμένο μοτέλ στην έρημο, η οποία έγινε για τις ανάγκες της συνέντευξης και της φωτογράφισής της στο περιοδικό Vogue του Δεκεμβρίου, η Τζένιφερ μας δείχνει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που θυμίζουν έστω και λίγο την εκρηκτική Κάτνις Έβερντιν της σειράς.
Η ηθοποιός φορώντας ένα σχισμένο τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι, λάμπει κυριολεκτικά. Αστειεύεται, μιμείται τη Britney Spears, τη Μισέλ Ομπάμα και την Κέιτ Μος και καβαλά ένα μαύρο άλογο που ξεχύνεται στην περιοχή καλπάζοντας.
«Θα ήθελα να πεθάνω σήμερα. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε σπίτι του Κουέντιν Ταραντίνο» λέει για το σημείο που έγινε η συνέντευξη.
Η 26χρονη ηθοποιός δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι θέλει να παντρευτεί, αλλά πιστεύει ότι η επιτυχία της, έχει κάνει δύσκολη υπόθεση την εύρεση της αγάπης. «Οι άντρες δε μου ζητούν ραντεβού. Κάθε Σάββατο βράδυ είμαι μόνη. Είμαι απλά ένα κορίτσι που έχει ανάγκη να αγαπηθεί» τονίζει χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι η Τζένιφερ Λόρενς ανακηρύχτηκε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός του 2015 από το περιοδικό Forbes, ενώ κερδίζει αλλεπάλληλες πρωτιές σε διάφορες ψηφοφορίες σε διεθνή σάιτ και blog.
Δείτε το βίντεο του Vogue.

Πηγή: Daily Mail

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: