Η Serie A ψάχνει τον επόμενο αστέρα της μέσα από ριάλιτι σόου

Η Serie A στην προσπάθειά της να επεκταθεί διεθνώς και να μεγαλώσει το… προϊόν της, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός reality – talent show για να βρει έναν παίκτη από τη Μέση Ανατολή ή τη Βόρεια Αφρική που θα παίξει σε κάποια ιταλική ομάδα.

Η λίγκα μαζί με το δίκτυο Starzplay, που μεταδίδει τα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική μαζί με τον κυβερνητικό οργανισμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Image Nation Abu Dhabi, παρουσίασαν το show «The Italian Dream».

Στο επίκεντρο αυτής της σειράς θα βρεθεί η προσπάθεια αναζήτησης των καλύτερων ταλένων από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και ο νικητής του reality show θα κερδίσει τη δυνατότητα να υπογράψει συμβόλαιο με την Primavera (σ.σ. τη δεύτερη ομάδα) ενός συλλόγου που αγωνίζεται στη Serie A. Το show θα έχει διάρκεια τρεις μήνες και θα ακολουθεί ένα γκρουπ παικτών από την Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μαρόκο, οι οποίοι θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Ο τελικός θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Λουίτζι Ντε Σιέρβο, CEO της λίγκας, τόνισε: «Θα πούμε ιστορίες και θα παρουσιάσουμε τα όνειρα ενός ταλαντούχου γκρουπ ποδοσφαιριστών και θα επιχειρήσουμε να ενισχύσουμε την καθημερινή μας σχέση με αυτό το μέρος του κόσμου όπου το 50% του κοινού είναι κάτω των 30 ετών». Στην παρουσίαση βρέθηκε και ο Φραντσέσκο Τότι, ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και θρύλος της Ρόμα. «Στην καριέρα μου έπαιξα με κορυφαίους παίκτες όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ κι ο Μεντί Μπενατιά. Γνωρίζω αυτή την περιοχή και ξέρω πόσο ταλέντο κρύβει και το τελευταίο Μουντιάλ είναι η απόδειξη αυτού. Εύχομαι στο γκρουπ των παικτών που θα λάβουν μέρος στο “The Italian Dream” να έχουν μια μακρά καριέρα γεμάτη επιτυχίες στο ιταλικό ποδόσφαιρο».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙreality showSerie A

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: