H Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν μία αληθινή rock star στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3

H Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν μία αληθινή rock star στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3

Και έχουμε όλες τις εμφανίσεις της που το αποδεικνύουν.

Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο του GNTM χθες και εκτός από τη βασική αλλαγή στη δομή του show -η οποία είναι πως μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού μοντέλων θα μπουν και θα διεκδικήσουν το έπαθλο και άντρες εκτός από τις γυναίκες που συνηθίζαμε να βλέπουμε τις προηγούμενες σεζόν- παρατηρούμε και μία αλλαγή στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής. Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει διαδεχθεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η Creative Director των κοριτσιών έχει περάσει στην «αντίπερα όχθη» στο talent show και πλέον δεν βοηθάει τα κορίτσια (αλλά και τα αγόρια) που διαγωνίζονται να φέρουν εις πέρας το κάθε concept, αλλά θα κρίνει απλά αν το κατάφεραν.

Η Ζενεβιέβ χθες, για πρώτη φορά, είδαμε να μοιράζει τα likes και τα dislikes στους υποψήφιους διαγωνιζόμενους (σε μία κοπέλα μάλιστα έδωσε και την «Wild Cart» περνώντας την ουσιαστικά απευθείας στην επόμενη φάση των auditions) και το έκανε χωρίς να χάσει τίποτα από τον αυθορμητισμό, την κριτική της «γλώσσα» και το απαράμιλλο στυλ της.

Με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Βίνας Νεοφωτίστου, επέλεξε τα έξι ultra stylish looks που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Λάτρης των γεωμετρικών γραμμών και του Japanese style, συνδύασε τολμηρές αποχρώσεις ρούχων με διαχρονικά κομψά παπούτσια, αλλά και brogues και sneakers, παίζοντας με τους όγκους των statement κομματιών σε όλα τα looks της. She Rocks!
 Δέκα ζευγάρια παπούτσια που μπορείς να αποκτήσεις τώρα με έκπτωση και να τα φοράς όλο τον χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: