H ώρα του Karting  έφτασε!-Προγράμματα εκπαίδευσης-γνωριμίας με το karting για παιδιά από 4 ετών ως… 94!

Υπάρχουν γονείς που γνωρίζουν ότι η σωστή εκπαίδευση στην οδήγηση στα μικρά παιδιά βοηθάει αποτελεσματικά όταν αυτά ενηλικιωθούν και βγουν στους δρόμους.

Δυστυχώς ένα δίπλωμα με λίγα μαθήματα οδήγησης δεν φτάνει για να έχουμε σωστούς οδηγούς στους δρόμους. Για να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα εκτός από σωστούς δρόμους χρειάζεται να έχουμε και σωστούς οδηγούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα μπει μάθημα στα σχολεία για την οδική συμπεριφορά. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη έχουν μάθημα στα σχολεία για τον ΚΟΚ αλλά και το σεβασμό που πρέπει να δείχνει κάθε πολιτισμένος οδηγός.

Άσχετα με όλα αυτά κάποιοι γονείς έχουν πεισθεί ότι η σωστή οδήγηση πρέπει να μαθαίνεται  στα παιδιά τους ενώ ακόμη είναι στο δημοτικό σχολείο. Οι γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσει το παιδί τους σωστή εκπαίδευση βρήκαν λύση με την  ενασχόλησή τους με το karting.

Η  Rotax Racing Team προσφέρει την εγγυημένη λύση που επιθυμούν οι γονείς. Να μάθε τα παιδιά τους να οδηγούν σωστά. Να στρίβουν με ασφάλεια και να σέβονται τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.Με παρακαταθήκη την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της Rotax Racing Team και την τακτική τους ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις  από την BRP-Rotax GmbH & Co KG., τα παιδιά μαθαίνουν από έμπειρους δασκάλους-μηχανικούς να διαμορφώνουν προς την σωστή κατεύθυνση την οδηγική τους συμπεριφορά μέσα στην πίστα αλλά το σημαντικότερο να μαθαίνουν να οδηγούν με ασφάλεια.

Η Rotax Racing Team στην ανακοίνωσή της επισημαίνει:

Οι άνθρωποι της Rotax Racing Team έχουν ετοιμάσει προγράμματα που αρχίζουν από παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών καθώς και την εξέλιξη τους αγωνιστικά στις κατηγορίες Rotax Micro ΜΑΧ και Rotax Mini ΜΑΧ έως και τα 12 τους  χρόνια. Παράλληλα με τον μικρό ”πιλότο” και ο πατέρας αφού θα τον συνοδεύει πάντα στην πίστα, μιας και το ”ποτέ δεν είναι αργά” μπορεί να το εφαρμόζουμε όποτε θέλουμε, οπότε εύκολα μπορεί κι αυτός να καθίσει στο ”μπάκετ” ενός καρτ και να ανταγωνιστεί τον γιό του!

Από τις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες, Rotax Junior MAX και Rotax Senior MAX από 13 ετών έως την ηλικία του πατέρα ή ακόμα και του παππού.Φυσικά, όποιοι γονείς νιώθουν πως το ”έχουν” και θέλουν να αναδείξουν την οδηγική τους αξία υπάρχουν και τα διτάχυτα Roatx DD2 MAX! Τα επίπεδα αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις αγωνιστικά ή απλά ως χόμπι.

Τα προγράμματα είναι πολλά, και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε οδηγού, τα οποία έχουν ως εξής:

Για παιδιά από 4-6 ετών

Για παιδιά από 7-8 ετών

Για παιδιά από 7-13 ετών σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στην κατηγορία Rotax Μicro MAX και Rotax Mini MAX

Για παιδιά από 13-15 ετών σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στην κατηγορία Rotax Junior MAX

Aπό 15 ετών και πάνω σε συνδυασμό με την συμμετοχή τους στους αγώνες στις κατηγορίες Rotax Senior MAX, Rotax DD2 MAX ανεξαρτήτου ηλικίας όπου η επιθυμία τους είναι να απολαμβάνουν το karting και την οδήγηση στην πίστα».

(πληροφορίες info.rotaxhellas@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6972425369) .

H ώρα του Karting  έφτασε!-Προγράμματα εκπαίδευσης-γνωριμίας με το karting για παιδιά από 4 ετών ως… 94! gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: