H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα ίδια ρούχα με όλο το πάνελ της εκπομπής της

Μετά από 6 μέρες τηλεοπτικής απουσίας η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επέστρεψε στους δέκτες μας σήμερα με μειωμένο προσωπικό, μπροστά και πίσω από της κάμερες, και με όλα τα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο της πρόληψης της εξάπλωσης του Κορονοϊού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν παρέλειψε όμως να μεταφέρει το μήνυμα του #μενουμεσπιτι και της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας και του ΠΟΥ, και μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές τόσο τις δικές της όσο και του πάνελ της.

Εμφανίστηκε με λευκό T-shirt που είχε πάνω το logo του «Μένουμε Σπίτι» και το χαρακτηριστικό «ροζ σπιτάκι» που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτές τις μέρες. Το ίδιο μπλουζάκι φορούσαν και οι δύο δημοσιογράφοι της εκπομπής της Κωνσταντίνος Ντάφλος και Χρίσλα Γεωργακοπούλου, που ήταν ζωντανά στο στούντιο. Οι υπόλοιποι συνεργάτες της βγήκαν μέσω Skype ώστε να μπορούν όσοι είναι στο πλατό να κρατάνε απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους. Η Κατερίνα έκανε fashion statement με τον πιο σωστό και επίκαιρο τρόπο, περνώντας το μήνυμα του αυτοπεριορισμού και της ατομικής ευθύνης που έχουμε όλοι μας απέναντι στην εξάπλωση του Κορονοϊού.

Την πανδημία θα την νικήσουμε μόνο #μενονταςσπιτι και δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να το γράφουμε αυτό ακόμα και στις μπλούζες μας! Δες αναλυτικά τις εμφανίσεις των συντελεστών της εκπομπής «Ευτυχείτε» στην παρακάτω gallery και μείνε σπίτι, ασφαλής και υγιής, τόσο εσύ όσο και οι γύρω σου.
 Denim Trend 2020: Αυτό είναι το χρώμα που όλες θα φοράμε στα jeans μας μόλις βγούμε από το σπίτι

H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα ίδια ρούχα με όλο το πάνελ της εκπομπής της

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: