Γουόρικ στο sport-fm: «Να εξολοθρεύσουμε τους αντιπάλους μας αμυντικά»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Χακίμ Γουόρικ, μίλησε στο sportfm.gr αμέσως μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πιστεύουν στην πρόκριση και θα παλέψουν για αυτή.

Ο 33χρονος σέντερ χαρακτηριστικά τόνισε ότι για να κάνουν τις τρεις νίκες που χρειάζονται πρέπει να παίξουν σπουδαία άμυνα και να παλέψουν σκληρά για να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χακίμ Γουόρικ στο sportfm.gr:

Για το χθεσινό παιχνίδi:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό (σσ χθεσινό) όπως όλα στο Top 16, κάναμε καλή δουλειά χρειάστηκε να κάνουμε καλή δουλειά για να κερδίσουμε και το κάναμε. Μπορεί στην κατάληξη να φαίνεται εύκολο αλλά έπρεπε να κάνουμε προσπαθήσουμε και να παίξουμε καλά. Πήραμε αρκετές δεύτερες επιθέσεις , πήραμε πολλούς πόντους από το τρανζίσιον και φυσικά δεν επιτρέψαμε δεύτερες επιθέσεις στους αντιπάλους μας».

Για το ότι απομένουν τρία παιχνίδια και ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες:

«Πριν από αυτό το παιχνίδι είχαμε τέσσερα παιχνίδια και τώρα απομένουν άλλα τρία. Εμείς πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλά για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το ποιο είναι το κλειδί αγωνιστικά ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια και να προκριθεί:

«Πιστεύω οτι αν παίξουμε όπως απόψε με μυαλό στην επίθεση και κυρίως αν αποτρέψουμε τις δεύτερες επιθέσεις στους αντιπάλους μας οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας. Πρέπει να εξολοθρεύουμε τους αντιπάλους μας αμυντικά και αν το κάνουμε πιστεύω ότι θα προκριθούμε».

Γρηγόρης Ποζιός

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: