Έρχεται το νέο smart fortwo cabrio

 

 

Η νέα γενιά smart είναι  διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες αγορές του κόσμου. Και φυσικά όταν μιλάμε για Smart εννοούμε επιτυχία. Δείτε τους αριθμούς. Μιλάνε από  μόνοι τους : 119.398 οχήματα smart  πουλήθηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες (+32.9%). Δηλαδή το 2015 πουλήθηκαν σχεδόν 120.000 κομμάτια.

Τα μοντέλα fortwo & forfour ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στις δύο μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, τη Γερμανία και την Ιταλία, ενώ διπλασιάστηκαν στη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ελβετία. Από το περασμένο καλοκαίρι, τα «έξυπνα» μικρά της smart είναι διαθέσιμα στην Κίνα και τις ΗΠΑ, οπότε το 2016 αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στα ποσοστά των πωλήσεών τους.

Ενα ακόμα μοντέλο, το smart  fortwo cabrio, θα κάνει την εμφάνισή του την ερχόμενη άνοιξη, ενώ τα νέα, σπορτίφ μοντέλα BRABUS σε forfour & fortwo με ακόμα ισχυρότερους κινητήρες θα βρίσκονται στις εκθέσεις της smart!

Η  γκάμα θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο στα τέλη του χρόνου με τις νέες, πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις των διθέσιων και τετραθέσιων smart καθώς και το smart fortwo cabrio.

 

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: