Ερευνούσε για παράνομο στοίχημα και του έσπασαν το αυτοκίνητο

Δέχθηκε επίθεση από αγνώστους την Καθαρά Δευτέρα – Το θύμα έχει θεσμική εμπλοκή στην έρευνα για τα κυκλώματα του παράνομου τζόγου

Οι έρευνες που έκανε για την εξάρθρωση κυκλωμάτων παράνομου στοιχηματισμού στην περιοχή της Πάτρας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, φαίνεται πως ήταν η αιτία που στοχοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους την Καθαρά Δευτέρα.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην Πάτρα όπου κατοικεί ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έχει θεσμική εμπλοκή στην έρευνα για τα κυκλώματα του παράνομου τζόγου. Οι άγνωστοι δράστες του προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και έσπασαν τα τζάμια, αλλά δεν πείραξαν τα άλλα τέσσερα οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα δεξιά και αριστερά του!

Η Αστυνομία που δέχθηκε την καταγγελία, ερεύνησε τον χώρο και πήρε αποτυπώματα στην προσπάθειά της να εντοπίσει τους δράστες. Οι έρευνες για τη σύλληψή τους επικεντρώνονται σε άτομα τα οποία ζημιώθηκαν από την δραστηριότητα του ιδιοκτήτη του οχήματος κατά του παράνομου στοιχήματος.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: