Ρωσία: Νεκροί έξι Ρώσοι στρατιώτες από φωτιά σε καταφύγιο στο Κουρσκ

Έξι Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε πυρκαγιά σε ένα καταφύγιο στην περιοχή του Κουρσκ, που συνορεύει με την Ουκρανία, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση την οποία επικαλούνται ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό Ουλανόκ, που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 10 χιλιομέτρων από τα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας με την Ρωσία, μετέδωσε σήμερα το πρωί το πρακτορείο TASS επικαλούμενο τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα «κραυγαλέας παραβίασης» των κανόνων ασφαλείας, χωρίς να παρουσιάσει περαιτέρω λεπτομέρειες, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti.

Το κανάλι Baza στην εφαρμογή Telegram, το οποίο πρόσκειται στις υπηρεσίες επιβολής της τάξεως, ανέφερε ότι μια έκρηξη σημειώθηκε σε καταφύγιο. Το πρακτορείο Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει άμεσα την εν λόγω αναφορά.

Επτά στρατιώτες βρίσκονταν μέσα στο καταφύγιο την ώρα του ατυχήματος, ανέφεραν οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων. Οι έξι πέθαναν ενώ το έβδομο άτομο τραυματίσθηκε.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: