Επιστολή Πατούλη σε όλους τους δημάρχους της Αττικής


Με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες η συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας της Αττικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς της επιστολής του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη προς όλους τους δημάρχους της Αττικής.

«Οι προσδοκίες από όλους μας είναι μεγάλες, όπως μεγάλα είναι και τα ζητήματα που έχουμε να διαχειριστούμε», επισημαίνει στην επιστολή του ο περιφερειάρχης προσθέτοντας, μεταξύ άλλων ότι «Η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ανάπτυξη της Αττικής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της. Μετά από 13 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου γνωρίζω εξάλλου καλά τα θέματα του Α” βαθμού της Αυτοδιοίκησης, αλλά και το πώς μπορεί να είναι αποδοτική η συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρεια Αττικής».

Ο κ. Πατούλης, κλείνει την επιστολή με τη βεβαιότητα ότι είναι κοινοί οι στόχοι και «πάνω απ” όλα το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν. Γι” αυτό και προσβλέπω στην καλύτερη δυνατή συνεργασία μας προς όφελος των συμπολιτών μας και των τοπικών μας κοινωνιών».

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: