Επεισόδια στη Βάρκιζα: Επέμβαση της Αστυνομία σε κόντρες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στην περιοχή της Βάρκιζας, στο ύψος του Yabanaki.

Ειδικότερα, στην περιοχή είχε δοθεί ραντεβού για αυτοσχέδιες κόντρες με οχήματα και η Τροχαία πραγματοποίησε ευρείας κλίμακας επιχείρηση.

Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε αργά το βράδυ και η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι σημειώθηκαν επεισόδια στη διασταύρωση της Βάρκιζας (Ζάχος) ανάμεσα σε άνδρες των Ματ και θεατές που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις κόντρες.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνάντηση ανακοινώθηκε μέσα από ιστοσελίδα και ανταποκρίθηκαν 2.000 περίπου άτομα για να απολαύσουν το θέαμα. Η εμφάνιση της αστυνομίας όμως στο Ribas άλλαξε τα σχέδια και τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο, στη διασταύρωση της Βάρκιζας (Ζάχος), όπου και ξεκίνησαν την επίδειξη.

Η Αστυνομία και τα Ματ, μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκαν και εκεί, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια όταν ομάδα 50 ατόμων άρχισε τον πετροπόλεμο και τη ρίψη φωτοβολίδων, έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, με τους αστυνομικούς να απαντούν με ρίψη χημικών.

Τελικά οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: