Επανήλθε στο 100%! Ολοκαίνουριες Φωτογραφίες Αποδεικνύουν ότι ο Μακόλεϊ Κάλκιν είναι Καλά!

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μοτίβο στις ζωές των παιδιών-ηθοποιών. Ένα αξιολάτρευτο παιδί γίνεται σούπερ σταρ στο Χόλιγουντ, παίρνει σπουδαίους ρόλους, κερδίζει βραβεία και μετά εξαφανίζεται από προσώπου γης. Όταν μαθαίνουμε νέα τους, συνήθως βγαίνει προς τα έξω ότι έχουν μπλέξει με κακές παρέες, κάνουν κατάχρηση με αλκοόλ ή ναρκωτικά ή απλά τα έχουν χάσει. 

Ωστόσο, μερικές φορές αυτές οι τραγικές ιστορίες μπορούν να αντιστραφούν. Θυμάστε τον Μακόλεϊ Κάλκιν; Είναι το χαριτωμένο παιδάκι που πρωταγωνιστούσε στις ταινίες Μόνος στο Σπίτι και σε πολλές άλλες γνωστές ταινίες της δεκαετίας του ’90. Καθώς μεγάλωσε ο Κάλκιν εξαφανίστηκε από το προσκήνιο και συμμετείχε σε ελάχιστα γνωστές παραγωγές. Καλά το μαντέψατε…Ο Μακόλεϊ Κάλκιν επέστρεψε και φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, από όσο τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Διαβάστε περισσότερα για την εξέλιξη του από παιδί-θαύμα και πως έχει γίνει τώρα…

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν Macauley έγινε γνωστός όταν συμμετείχε στη ταινία Μόνος με το θείο. Δίπλα στον κωμικό ηθοποιό Τζον Κάντυ, ο Κάλκιν απέδειξε ότι μπορεί να χαρίσει άφθονο γέλιο σε μια ταινία μεγάλης παραγωγής. Το μέλλον του προδιαγραφόταν λαμπρό…

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, ο Κάλκιν πήρε το ρόλο που τον έκανε διάσημο. Ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας Μόνος στο Σπίτι. Το ξανθό χαριτωμένο αγοράκι έκανε αίσθηση, και η ταινία είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και μέχρι σήμερα θεωρείται κλασική ταινία Χριστουγέννων.

Μέχρι τα μέσα του 1990 ο Κάλκιν είχε αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα παιδιά-ηθοποιοί. Φαινόταν να παίρνει όλους τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κάθε μεγάλη ταινία συμπεριλαμβανομένων των ταινιών: Το κορίτσι μου, Ο Καλός Γιος και Μόνος στο Σπίτι 2.

Αλλά μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία Το πλουσιόπαιδο το 1994, ο Κάλκιν εξαφανίστηκε. Τα χρόνια που ακολούθησαν, άφησαν πολλούς να ανησυχούν για την υγεία του…

Την επόμενη δεκαετία, ο Κάλκιν δεν εμφανίστηκε σε καμία κινηματογραφική παραγωγή. Το δημοφιλές παιδί-αστέρας εξαφανίστηκε πάνω στην ακμή του. Τότε, μετά από το πουθενά, εμφανίστηκε σε ρόλους γκεστ σταρ σε σειρές όπως Will And Grace και σε μικρές παραγωγές. Αλλά κάτι φαινόταν διαφορετικό.

Οι θαυμαστές του παρατήρησαν ότι ο Κάλκιν φαινόταν να μην είναι καλά στην υγεία του. Υπήρχαν φήμες ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και είχε ψυχολογικά προβλήματα. Σε κάποιες φωτογραφίες του εμφανίζεται φανερά αδυνατισμένος, που δε θύμιζε σε τίποτα το χαριτωμένο παιδί που ήταν παλιά.

Πρόσφατα συμμετείχε σε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι, όπου εμφανίστηκε ως ο αγαπημένος του χαρακτήρας από το Μόνος στο Σπίτι, ως ο Kevin McCallister, όπου αυτοσαρκάζεται.

Αλλά τώρα, μερικούς μήνες αργότερα, ο Κάλκιν απασχόλησε και πάλι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την εμφάνισή του…

Φαίνεται και πάλι καλά! Κάποιους μήνες μετά το χιουμοριστικό του βίντεο, ο Κάλκιν φαίνεται να παίρνει τη ζωή του στα χέρια του! Αλλά πως;

Τρέφεται με υγιεινή διατροφή, έχει πάρει βάρος και γuμνάζεται. Φαίνεται να αποκτά τον παλιό καλό του εαυτό, αυτόν που είχαμε γνωρίσει μέσα από τις ταινίες του!

Και χαιρόμαστε πολύ γι” αυτόν και ελπίζουμε να μαθαίνουμε καλά νέα του!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο αν είστε θαυμαστής των παιδικών ταινιών του Μακόλεϊ Κάλκιν!

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: