Ελένη Βαΐτσου: «Έτσι γνωριστήκαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου»

Ελένη Βαΐτσου: Έτσι γνωριστήκαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου: «Έτσι γνωριστήκαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου»

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People η Ελένη Βαΐτσου αναφέρεται στο πως έγινε η   της με τον Ανδρέα Γεωργίου!

Σίγουρα το περιστατικό για την ίδια ήταν περίεργο και ίσως η ίδια να μην είχε πάει καν σε αυτή την συνάντηση… Θα μπορούσατε να σκεφτείτε όμως κάποια άλλη ηθοποιό στη θέση της “Μελίνας”..;;

Δείτε τι είχε πει η ίδια στη συνέντευξη:

Τι ακριβώς ήταν το βιντεάκι, μέσω του οποίου σε εντόπισε ο στο YouΤube; «Το βίντεο αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα, όπου λέω το όνομά μου, την ηλικία μου, με τι ασχολούμαι και κάνω και μια στροφή!».

Πώς σου έκανε την πρόταση να γίνεις η πρωταγωνίστριά του; «Η πρόταση έγινε σε ένα ξενοδοχείο, στην Ομόνοια, στις 00.30 τη νύχτα. Είχα μόλις τελειώσει μια παράσταση στο θέατρο και πήγα κατευθείαν να τους βρω. Μου είχαν ζητήσει τηλεφωνικά τη συνάντηση νωρίτερα το απόγευμα κι ενώ μου φάνηκε πολύ γρήγορο, πήγα, από περιέργεια. Η πρώτη επαφή ήταν με μια τύπισσα με πόδι σε νάρθηκα, η οποία μιλούσε κυπριακά και δεν μπορούσα να την πολυκαταλάβω. Μετά από λίγο, ευτυχώς, ήρθε ο Ανδρέας και με καθησύχασε το γεγονός πως τον ήξερα από προηγούμενη δουλειά του».

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: