Εξελίξεις στις αποχωρήσεις για τον Ολυμπιακό.

Στο Ολυμπιακό πλέον έχει μπει σε εφαρμογή το ξεκαθάρισμα του ρόστερ με αρκετούς παίκτες να φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν τον Γενάρη.
Ένας από αυτούς είναι ο Γιαννιώτας, ο οποίος δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Σίλβα και όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθεί δανεικός. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει δανεικός και θέλει να παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ ελπίζοντας ότι θα πάρει κάποια ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό.
Ο Πουλίδο έχει εκφράσει ανοιχτά ότι θέλει να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες καθώς δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μεξικάνο επιθετικό αλλά για να τον χρησιμοποιήσει στο μέλλον.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πουλίδο έχει ήδη μιλήσει στους ανθρώπους της ομάδας τονίζοντας ότι θέλει να αποχωρήσει ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεξικανού:
«Έχω μιλήσει με την ομάδα του Ολυμπιακού. Μου εξήγησαν το πλάνο τους και το τι θέλουν από μένα στο μέλλον. Εγώ τους ξεκαθάρισα πως θέλω να αγωνίζομαι, κάτι που δεν γίνεται τώρα. Μίλησα και με τον πρόεδρο της ομάδας. Μου είπαν πως πρέπει να περιμένω. Εγώ θα ήθελα είτε να με αφήσουν να παίξω αλλού είτε να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Τώρα είμαι με την οικογένειά μου ξανά στο Μεξικό. Θα δούμε. Εγώ πάντως πήρα την πρωτοβουλία να τους πω να με δώσουν δανεικό»
Τέλος οι Πειραιώτες φαίνονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον μέσο της Ραπίντ Βιέννης Πέτσο ενώ παλεύουν και την υπόθεση του Μιραλάς παρόλο της οικονομικές δυσκολίες

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: