Εντυπωσιακή εμφάνιση της Opel στη Γενεύη (pics)

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Opel στη Γενεύη (pics)

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Opel στη Γενεύη (pics)

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Opel στη Γενεύη (pics)

Εντυπωσιακό είναι η εμφάνιση της Opel στο 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης .

Παγκόσμια πρεμιέρα KARL

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Opel στη Γενεύη (pics)

Το νέο Karl είναι ένα ολοκληρωμένο Opel με χώρο για μέχρι πέντε άτομα – συν δύο μεγάλα κιβώτια αναψυκτικών στο χώρο αποσκευών. Η τιμή του ξεκινά από 9.500 Ευρώ . Για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, το 5θυρο μοντέλο μήκους 3,68 m μπορεί επίσης να εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα υποστήριξης που μέχρι σήμερα αποτελούσαν προνόμιο ακριβότερων κατηγοριών.

Μεταξύ αυτών είναι η εμπρός κάμερα Opel Eye με Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας , σύστημα διεύθυνσης με City Mode, Park Assist και αυτόματο cruise control με περιοριστή ταχύτητας.

Παγκόσμια πρεμιέρα Opel Corsa OPC

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Opel στη Γενεύη (pics)

Το νέο Corsa OPC που εξελίχθηκε στη θρυλική πίστα Nordschleife του Nürburgring διατίθεται τώρα στην τιμή των 24.395 ευρώ . Ο κινητήρας 1.6 turbo αποδίδει 152 kW/207 hp και μέγιστη ροπή 280 Nm με λειτουργία στιγμιαίας υπερπλήρωσης . Ένα εξατάχυτο κιβώτιο με κοντές διαδρομές του επιλογέα στέλνει άφθονη ισχύ OPC στους εμπρός τροχούς.

Με τέτοιο εξοπλισμό, ο νέος μικρός αθλητής της Opel επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από επτά δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 230 km/h. Παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις, η κατανάλωση του σπορ αυτοκινήτου παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, 7,5 lit / 100 km στο μικτό κύκλο. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Frequency Selective Damping ‘παντρεύει’ το ασυμβίβαστο σπορ στυλ με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της υπηρεσίας Opel OnStar

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Opel στη Γενεύη (pics)

Η Opel κάνει το επόμενο βήμα στη συνδεσιμότητα αυτοκινήτου λανσάροντας την υπηρεσία Opel OnStar. Η OnStar είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος συνδεδεμένων λύσεων ασφάλειας και προστασίας, υπηρεσιών μετακίνησης προστιθέμενης αξίας και προηγμένης τεχνολογίας πληροφορικής στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η Opel θα φέρει το σύστημα στην Ευρωπαϊκή αγορά το 2015.

Ξεκινώντας από φέτος τον Αύγουστο, η υπηρεσία Opel OnStar θα λανσαριστεί σε όλη τη γκάμα επιβατικών μοντέλων της εταιρίας. Οι πρώτες 13 Ευρωπαϊκές αγορές είναι Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία και Βρετανία, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

Σήμερα, η OnStar συνδέει περίπου 7 εκατομμύρια πελάτες σε ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα και Μεξικό προσφέροντας τεχνολογία συνδεσιμότητας 4G LTE, που μετατρέπει το αυτοκίνητο σε ένα ισχυρό, ευρυζωνικό Wi-Fi hotspot. Επιπλέον, προσφέρει αυτόματη σύνδεση με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και έλεγχο από απόσταση μέσω smartphone.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: