Νέα Σμύρνη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από το φονικό – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η αιτία του φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/12) στη Νέα Σμύρνη με δύο Αλβανούς να πέφτουν νεκροί από τα πυρά ενός μασκοφόρου εκτελεστή ο οποίος δεν δίστασε να ανοίξει πυρ σε καφετέρια της πλατείας της περιοχής ενώ μέσα σε αυτήν βρίσκονταν ανυποψίαστοι πολίτες.

Από τα πυρά του ασύλληπτου ακόμα δράστη τραυματίστηκε, μάλιστα, και μια γυναίκα 31 ετών η οποία μεταφέρθηκε, ευτυχώς χωρίς να απειλείται η ζωή της, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι ότι ο κουκουλοφόρος εκτελεστής πριν να ανοίξει πυρ προς το τραπέζι του εξωτερικού χώρου καφετέριας, όπου κάθονταν ο 41χρονος και ο 44χρονος που δολοφονήθηκαν, είχε περπατήσει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης «σκανάροντας» τον χώρο.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ — ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ



Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας για να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις του εκτελεστή, τόσο για το πώς έφτασε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όσο και για το πώς έφυγε από αυτή.

Πυροβόλησε πέντε φορές

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: