Δικηγόρος Ιωάννας: "Είναι ανησυχητικό που προμηθεύονται εύκολα καυστικά υγρά

Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στη ζωή της η Ιωάννα, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εκτεθεί καθόλου στο φως του ήλιου και ότι είναι αναγκασμένη να ζει σε μια άτυπη φυλακή, αφού δεν μπορεί να βγει έξω.

«Όταν έγινε το περιστατικό με το καυστικό υγρό, που προκάλεσε τον τραυματισμό δέκα ανθρώπων μεταξύ αυτών και εφτά μητροπολιτών, το μυαλό όλων μας πήγε στην Υπόθεση της Ιωάννας που πριν ένα χρόνο δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναφερόμενος στο αποτρόπαιο περιστατικό που εξελίχθηκε στην Μονή Πετράκη την περασμένη Τετάρτη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και την εκπομπή «Χωρίς Μάσκα» με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Σμυρνή, είπε ότι είναι αδιανόητο να μπορεί ο οποιοσδήποτε να προμηθεύεται καυστικό οξύ από το διαδίκτυο, χωρίς η πολιτεία να έχει ένα μηχανισμό που να εντοπίζει τις κινήσεις αυτών που αναζητούν τέτοια υλικά κυρίως από το διαδίκτυο»

Ενώ πρόσθεσε ότι οποιοδήποτε υγρό είναι ένα δυνατό όπλο και γι αυτό πρέπει να υπάρξoυν πιο αυστηροί έλεγχοι. «Ευτυχώς στο περιστατικό με τους Μητροπολίτες δεν ήταν βιτριόλι αλλά ένα μείγμα καυστικών υγρών»

Σχετικά με το αν ανακάλυψαν οι αρχές από που η δράστρια προμηθεύτηκε το βιτριόλι, ο κ. Λύτρας είπε: «Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ανακαλύψαμε ακόμα …»

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στη ζωή της η Ιωάννα, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εκτεθεί καθόλου στο φως του ήλιου και ότι είναι αναγκασμένη να ζει σε μια άτυπη φυλακή, αφού δεν μπορεί να βγει έξω.

«Η ζωή της Ιωάννας δε θα είναι ποτέ η ίδια. Η Ιωάννα θα έχει πολλά προβλήματα στο μέλλον. Θ δυσκολευτεί να κάνει οικογένεια. Να ζήσει τη ζωή της όπως μια φυσιολογική γυναίκα»

Πηγή: newpost.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: