«Μπρούσκο»: Η αθώωση του Αχιλλέα θα φέρει νέες εξελίξεις στην δημοφιλή σειρά!

«Μπρούσκο»: Η αθώωση του Αχιλλέα θα φέρει νέες εξελίξεις στην δημοφιλή σειρά!«Μπρούσκο»: Η αθώωση του Αχιλλέα θα φέρει νέες εξελίξεις στην δημοφιλή σειρά!

Η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου θα έρθει σαν βάλσαμο στη σχέση του Αχιλλέα με την .

Η Μελίνα, που τόσο και καιρό έμενε δίπλα του σαν «αναμμένη λαμπάδα», θα βρει επιτέλους τη γαλήνη και την ηρεμία που επιζητούσε τόσο καιρό. Εκείνη δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να τον εγκαταλείψει. Ακόμα και τις δύσκολες εκείνες στιγμές που το τούνελ έμοιαζε σκοτεινό χωρίς καμία χαραμάδα αισιοδοξίας.. και ο την έσπρωχνε στην αγκαλιά του Σήφη για να σωθεί και να ζήσει τη ζωή της, εκείνη δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να τον εγκαταλείψει στη μοίρα του.

Αν ήταν να σαπίσει ο άντρας της μέσα στη , θα μαραινόταν κι εκείνη μαζί του. Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ταλαιπωρημένο ζευγάρι. Η αθώωση του Αχιλλέα θα σημάνει την ανάσταση της σχέσης τους και την αναθεώρηση όλων εκείνων των πραγμάτων που βάραιναν την ψυχή τους. Το ζευγάρι είναι πλέον σε θέση να απολαύσει κάθε λεπτό της κοινής του ζωής με καθαρό μυαλό και απαλλαγμένο από όλα τα βάρη του παρελθόντος. Εξάλλου, όταν στη ζωή σου έχεις μια φορά πιάσει πάτο κι έχεις έρθει αντιμέτωπος με την κόλαση, όλα τα άλλα φαντάζουν απλά μικρά. Ακόμα και η απόκτηση ενός παιδιού, που τους είχε φέρει πολλές φορές σε κόντρα και είχε δημιουργήσει αγκάθια στη σχέση τους, δεν δείχνει να νοιάζει ούτε τον Αχιλλέα ούτε τη Μελίνα πια.

Η τελευταία έχει καταλάβει πια, μετά την περιπέτεια που πέρασαν, πως εκείνη και ο Αχιλλέας είναι οικογένεια ακόμα και χωρίς να έχουν ζήσει τη χαρά της γέννησης ενός παιδιού. Είναι ο άντρας της και είναι η γυναίκα του και η οικογένειά τους έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου και έχει αντέξει. Αχιλλέας και Μελίνα αποφασίζουν λοιπόν να κάνουν μια νέα αρχή… Το ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Ενα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Οσο για παιδί; Αν είναι να ’ρθει θε να ’ρθεί αλλιώς ας προσπεράσει. Ετσι, η Μελίνα απαλλαγμένη από το άγχος, χαλαρή και πολύ ευδιάθετη, αποφασίζει να ξεκινήσει τις χαλαρές προσπάθειες για ένα παιδί. Χωρίς ωστόσο να γίνεται σκοπός ζωής. Και τελικά, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το «πείραμα» πετυχαίνει και η Μελίνα καταφέρνει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για εκείνη και τον άντρα της. Η ευτυχία τούς έχει στήσει καρτέρι… κι εκεί που όλα έδειχναν να τελείωναν για τους δυο τους, ήρθαν τα πάνω-κάτω.

Η Μελίνα περιμένει παιδί. Εχει όλα τα συμπτώματα αλλά δείχνει να τα προσπερνά. Δεν θέλει να πληγωθεί και πάλι. Φοβάται να ζήσει τη στιγμή… Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που περιμένει παιδί αλλά πάντα η ίδια κατάληξη. Η προηγούμενη εμπειρία της ήταν τραγική για την ίδια. Αυτή η φορά όμως είναι τελείως διαφορετική. Η ζωή έχει κάνει τον κύκλο της. Η Μελίνα ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ο Αχιλλέας το ίδιο. Αφού πέρασαν από σαράντα κύματα, η μοίρα είναι έτοιμη να τους χαρίσει το μεγαλύτερο δώρο: ένα παιδί που τόσο ήθελαν και επιθυμούσαν. Κι αυτή τη φορά δεν πρόκειται τίποτα και κανένας να τους το στερήσει! Το κυνήγησαν και το κέρδισαν με το πείσμα, την υπομονή και την επιμονή τους. Αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή του Αχιλλέα να σταθεί στο πλάι της και να τη στηρίξει τους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης.

Πηγή:socialista.com.cy

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: