Be Charmed: Σε ενώνουν με τις κολλητές σου και αντιπροσωπεύουν τις πιο top στιγμές της φιλίας σας

Καμιά φορά τα δώρα μπορούν «φυλακίσουν» μέσα τους στιγμές που περνούν, αλλά η Pandora φροντίζει να μην χάνονται.

«Φέτος θα ανταλλάξουμε δώρα», είπε η Εύα αποφασιστικά. «Θα βρούμε όμως κάτι κοινό, κάτι που να έχει σημασία και για τις τρεις μας και το πιο σημαντικό… κάτι που να μπορούμε να έχουμε πάντα πάνω μας». Δεν είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα, η μία στην άλλη, με τις κολλητές μου. Είναι όμως η πρώτη φορά που δεν θα διαλέξω κάτι πραγματικά αστείο (κέρατα ταράνδου, παραδείγματος χάριν) ή κάτι που να ξέρω ότι χρειάζονται (ναι, οι φόρμες γυμναστικής μπορούν να είναι ένα πρώτης τάξης εορταστικό πακέτο). Το να βρεις κάτι που να είναι και κομψό και προσωπικό αλλά και να κρύβει πίσω του μία προσωπική αναφορά, μία ιστορία, δεν είναι τελικά τόσο εύκολο όσο το παρουσίασε η Εύα.
Be Charmed: Σε ενώνουν με τις κολλητές σου και αντιπροσωπεύουν τις πιο top στιγμές της φιλίας σας
Μετά από άπειρη έρευνα online και αρκετές βόλτες στα καταστήματα κατέληξα πως το μόνο δώρο που να μπορεί να «κρύψει» μέσα του στιγμές οικίες, γεμάτες αγάπη και ζεστασιά, είναι ένα κόσμημα. Ένα σύμβολο ξεχωριστό για την καθεμία μας. Ένα charm για τις «Charmed», έτσι μας αποκαλούσα στο παρελθόν επηρεασμένη από την αγαπημένη μας σειρά με μαγεία, γυναικεία ενδυνάμωση και πολλή λάμψη! Και όταν σκέφτηκα ασημένια σύμβολα δεν μπορούσα παρά να τσεκάρω τη νέα συλλογή «Pandora Christmas». Μία εντυπωσιακή collection που κρύβει μέσα της «δώρα καρδιάς» και κοσμήματα εμπνευσμένα από τον χρόνο και τις ξεχωριστές στιγμές που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Charms εμπνευσμένα από την ομορφιά του έναστρου ουρανού με χειροποίητες λεπτομέρειες και σχέδια με αυθεντικό γυαλί Murano στο βαθύ, μπλε χρώμα της νύχτας φέρνουν κάτι από το φως των αστεριών στα χέρια μας.
Be Charmed: Σε ενώνουν με τις κολλητές σου και αντιπροσωπεύουν τις πιο top στιγμές της φιλίας σας

Για την Κάτια διάλεξα ένα σύμβολο κρεμαστό από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια & σμάλτο, που έχει πάνω του το δέντρο της οικογένειας με αστέρια & ένα φεγγάρι. «Για να θυμάσαι πάντα τις διακοπές μας στα νησιά των Κυκλάδων, όταν δίναμε όρκους αιώνιας φιλίας και υποσχόμασταν πως η μία θα είμαστε για πάντα η οικογένεια της άλλης», της είπα όταν της το έδωσα. Για την Εύα η επιλογή charm ήταν λίγο πιο αστεία. «Σε μένα γιατί πήρες την πυγολαμπίδα;» μου είπε απορημένη. «Γιατί είσαι το φως μας», της είπα και ξεκαρδιστήκαμε και οι τρεις στα γέλια.
Be Charmed: Σε ενώνουν με τις κολλητές σου και αντιπροσωπεύουν τις πιο top στιγμές της φιλίας σας
Αν είμαστε κανονικά μάγισσες, όπως στο «Charmed», κάπου εδώ θα κουνάγαμε τα ραβδιά μας και νιφάδες χιονιού θα έπεφταν στο σαλόνι την ώρα που ανταλλάσσαμε τα δώρα. Tώρα όμως απλά τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας, κρύψαμε τα μικρά, λευκά κουτιά Pandora στις τσάντες μας και συνεχίσαμε να δημιουργούμε «στιγμές» φιλίας. Κάποιο δώρο θα βρεθεί να τις επισφραγίσει και αυτές τα επόμενα Χριστούγεννα. Cheers!

Info: Οnline αγορές στο pandorashop.gr  | Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα Pandorawww.pandora.net/el-gr/stores

 PANDORA XMAS SHINY STORIES

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: