Αχιλλέας Μπέος: «Τι ήρθες εδώ να δεις;» – «Αφήστε τις αγκαλιές και βοηθήστε τον κόσμο»

Νέα βίντεο από όσα συμβαίνουν στον Βόλο το πρωί της Πέμπτης δημοσίευσε ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος, μάλιστα, «κατσάδιασε» έναν ηλικιωμένο ο οποίος βρέθηκε κοντά «φουσκωμένο» από τα νερά ποταμό Κραυσίδωνα.

«Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή. Τρεις μέρες βρέχει, κατακλυσμός» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος «έβαλε χέρι» φωνάζοντας «που πάτε ρε άνθρωποι;» και σε οδηγούς που βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά του ποταμού.

Ώρα 9.30
Φούσκωσε πάλι απειλητικά και ο Κραυσίνδωνας.

Υπερχείλισε και γέμισαν οι παρόχθιοι νερά. Το 112 υπενθυμίζει την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά…τέταρτη μέρα σήμερα, η αντοχή μειώνεται…

#Volos #voloscity #κακοκαιρια #Θεσσαλια #Daniel #Βολος #Μαγνησια #dimosvolou #achilleasmpeos

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 6, 2023

Στο δεύτερο βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η διανομή νερού σε κατοίκους του Βόλου για να δώσει οδηγίες στους εργαζόμενους του δήμου προκειμένου να εξελίσσεται ταχύτερα η διαδικασία χωρίς να διστάσει να μοιράσει και ο ίδιος εξάδες νερών.

Συνεχίζεται και σήμερα η διανομή νερου από τα Δημαρχεία Βόλου και Νέας Ιωνίας. Σε λίγη ώρα θα ενημερώσουμε σε έκτακτη συνέντευξη για την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Thursday, September 7, 2023

Στο τρίτο βίντεο ο δήμαρχος Βόλου κατέγραψε την προσπάθειά του να προσεγγίσει την περιοχή του παλαιού λιμεναρχείου προκειμένου να μοιραστεί νερό και φαγητό στους εκεί εγκλωβισμένους κατοίκους.

«Όχι βιβλική καταστροφή, όχι Κιβωτός του Νώε. Ο κόσμος είναι εδώ 3 μέρες χωρίς νερό, ρεύμα και φαγητό. Θλίβεται η καρδιά μου. Τι να πω για τους συνανθρώπους μου» ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ανέλαβε να ενθαρρύνει μια γυναίκα φωνάζοντας της «υπομονή γιαγιά, υπομονή».

Από τις πιο σκληρά δοκιμαζόμενες περιοχές της πόλης μας το Παλιό Λιμεναρχείο. Πριν λίγο φθάσαμε με μηχάνημα έργων και μοιράσαμε νερά. Το μεσημέρι, μετά τη 1, θα διανείμουμε και φαγητό με τη συνδρομή του Στρατού.

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Thursday, September 7, 2023

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: