Αυστρία: Έχεις δωρεάν μετακινήσεις εάν κάνεις ένα από αυτά τα τατουάζ

Η κυβέρνηση της Αυστρίας θέλει πάση θυσία να πείσει τους πολίτες της πως η καλύτερη, πιο οικονομική αλλά και πιο οικολογική επιλογή μετακινήσεων είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο φιλόδοξος στόχος της κυβέρνησης είναι να μειώσει τη χρήση ιδιωτικών αυτοκινήτων κατά 16% μέχρι το 2024 και για να το πετύχει αυτό, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα πρωτότυπη τακτική.

Όποιος κάνει ένα από αυτά τα τατουαζ, θα έχει δωρεάν μετακινήσεις με το τρένο για έναν χρόνο. Τα τατουάζ γίνονται δωρεάν σε επιλεγμένα φεστιβάλ σε διάφορα σημεία της χώρας.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε ήταν αρκετά απλός. Σε διάφορες εκδηλώσεις στην Αυστρία αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του Electric Love Festival στο Σάλτσμπουργκ, ένα κατάστημα τατουάζ υποδέχονταν τους επισκέπτες του φεστιβάλ και αν έκαναν το τατουάζ “Klimaticket”, έπαιρναν το ετήσιο δωρεάν πάσο ταξιδιού. Όπως αναφέρει το Euronews, οι υπεύθυνοι πίσω από την καμπάνια δήλωσαν ότι μέχρι στιγμής έξι άτομα έχουν κάνει το τατουάζ και έχουν λάβει το χρυσό εισιτήριο.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, ήταν μεγαλύτερο από αυτό, αλλά σύμφωνα με τους κανόνες της εκστρατείας, μόνο τα τρία πρώτα άτομα ανά εκδήλωση θα έπαιρναν το εισιτήριο ως δώρο σε αντάλλαγμα για το τατουάζ “Klimaticket”. Η καμπάνια επέτρεψε στους επισκέπτες του φεστιβάλ να αποκτήσουν και άλλα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν εμπνευσμένα από τις δημόσιες συγκοινωνίες, τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή — και αυτά ήταν επίσης δωρεάν.

Αυστρία: Έχεις δωρεάν μετακινήσεις εάν κάνεις ένα από αυτά τα τατουάζ gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: