Blue Horizon: «Ο Αντώνης δεν είχε βλάψει ούτε μυρμήγκι, τον πέταξαν στην θάλασσα λες και είναι σκουπιδάκι»

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον αδικοχαμένο Αντώνη Καρυώτου — που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon», τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη στο λιμάνι του Πειραιά -μέσα στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου.

Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media βλέπουμε τον 36χρονο άνδρα να κάθεται στην καρέκλα δωματίου νοσοκομείου.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με την ανάρτηση ανέβαινε από την Κρήτη στην Αθήνα κάθε 6 μήνες για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

«Ο 36χρονος Αντώνης, ο οποίος δεν είχε βλάψει ούτε μυρμήγκι. Που ανέβαινε κάθε 6 μήνες Αθήνα, για να κάνει εξετάσεις προκειμένου να πάρει επίδομα αναπηρίας. Και αυτόν τον άκακο άνθρωπο τον πέταξαν στην θάλασσα λες και είναι σκουπιδάκι», σημειώνεται στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Δείτε βίντεο με τον Αντώνη

Ο 36χρονος Αντώνης, ο οποίος δεν είχε βλάψει ούτε μυρμήγκι. Που ανέβαινε κάθε 6 μήνες Αθήνα, για να κάνει εξετάσεις…

Posted by Psyxras — PAOK on Wednesday, September 6, 2023

Ο 36χρονος προερχόταν από δεκαμελή οικογένεια που ζούσε στον Άγιο Νικόλαο στις εργατικές κατοικίες με τις δύο αδελφές του, ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αδελφός του, έκανε όποια δουλειά μπορούσε ενώ το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο.

Μάλιστα, ένας εκ των αδελφών του όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του Αντώνη κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο καπετάνιος και άλλα τρία μέλη του πληρώματος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Αδελφός 36χρονου για το βίντεο από Πειραιά: «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία»

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδελφό μου», συνεχίζει ο Νίκος μιλώντας για τη δολοφονία του αδερφού του.

«Ο αδελφός μου», συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αδελφός του είχε πάει ταξίδι για να δει φίλους του στην Αθήνα. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: