Αύριο ανοίγουν οι αίθουσες στο PalExpo  στη Γενεύη για τους εκπροσώπους του Τύπου

 

 

 

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μεγάλη ημέρα στο πρώτο Σαλόνι αυτοκινήτου της χρονιάς στην Ευρώπη.  Αύριο ανοίγουν- για τους εκπροσώπους του τύπου αλλά και για τα στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών από όλο τον κόσμο-οι  πύλες της  87ης  Διεθνούς  Εκθέσεως στη Γενεύη. Κάθε χρόνο την εκκίνηση στις Διεθνείς  εκθέσεις  στην Ευρώπη , την κάνει η πόλη που θεωρείται Μητρόπολη στην Ωρολογοποιία. Στη Γενεύη δίνεται  κάθε χρόνο , το πρώτο  παγκόσμιο ραντεβού με το μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης.

Οι πύλες από όπου θα περάσουν περισσότεροι από 700,000  επισκέπτες  ανοίγουν για το κοινό  στις  9 Μαρτίου και θα κλείσουν δέκα ημέρες μετά , στις  19ης Μαρτίου.

Υπολογίζεται ότι  φέτος στη Γενεύη έχουν φθάσει  10.000 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο.

Συνολικά εκτίθενται 900  μοντέλα από 180 εκθέτες.  Από αυτά τα 148 θα τα δούμε για  πρώτη φορά.

Θα γίνουν αρκετές παγκόσμιες αλλά και ευρωπαϊκές πρεμιέρες.  Ανάμεσα σ αυτά  θα είναι  και  το super car του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητής της Formula 1 Έμερσον Φιτιπάλντι και το πρώτο επίσης super car της Tata, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της Jaguar-Land Rover.

Στις αίθουσες του PalExpo  εκτός από τα νέα μοντέλα όπου θα γίνουν   οι παγκόσμιες πρεμιέρες οι επισκέπτες μπορούν να  δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της επόμενης δεκαετίες.

Περισσότερα όμως σύντομα με ξεχωριστές παρουσιάσεις.

Αύριο ανοίγουν οι αίθουσες στο PalExpo  στη Γενεύη για τους εκπροσώπους του Τύπου

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: