Aτέλειωτες ουρές σε βενζινάδικο που… "κερνούσε" καύσιμα

Aτέλειωτες ουρές σε βενζινάδικο που... "κερνούσε" καύσιμα

Το απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό μονοπωλεί από τις συζητήσεις στην πόλη – Οι ουρές των αυτοκινήτων στο βενζινάδικο της Λαμίας συνεχίστηκαν ακόμα και μετά τα μεσάνυκτα…

To περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ (02-04-2013) σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην είσοδο της Λαμίας. Κάποιος μπλόκαρε τον πωλητή και στη συνέχεια έπεσε «σύρμα» και όλη νύχτα έγινε παρέλαση αυτοκινήτων, αφού ο πωλητής «κερνούσε» αμόλυβδη, super 100αρα και πετρέλαιο.

Συνολικά μέσα σε λίγες ώρες πρέπει να «έφυγαν» με αυτό τον τρόπο περίπου 4.500 λύτρα καυσίμων. » Σχεδόν άδειασαν την δεξαμενή. Τόση κίνηση δεν είχαμε ούτε όταν υπήρχαν οι ουρές με τις απεργίες. Εκατόν τριάντα φορές δούλεψε η κάμερα σύμφωνα με τον υπολογιστή» δήλωσε στο lamiareport.gr, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Γιώργος Γκίκας.

Σήμερα μόνο δυο από τους «πελάτες» εμφανίστηκαν για να πληρώσουν. Ο ιδιοκτήτης τους καλεί να πάνε να πληρώσουν αφού τους έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα. » Οι αποδείξεις είναι εδώ και περιμένουν καλό είναι να έρθουν να πληρώσουν για να μην μπλέξουμε με αστυνομίες και να είμαστε και φίλοι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο…

ΦΩΤO EUROKINISSI
Πηγή: newsit

Aτέλειωτες ουρές σε βενζινάδικο που... "κερνούσε" καύσιμα

xespao

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: