Αργολίδα: Έκλεψαν τον στολισμό από χριστουγεννιάτικο δέντρο [φωτο]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του χωριού Κουρτάκι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα το πρωί της Τετάρτης, όταν είδαν πως άγνωστοι είχαν κλέψει τα στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Το δέντρο είχε στολιστεί μόλις την περασμένη Δευτέρα σε μια μικρή εκδήλωση για τα παιδιά του χωριού και δύο μέρες μετά ήταν “ξεγυμνωμένο”.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θεόδωρος Δαγρές ανέφερε:

“Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη σαν Πρόεδρος Κουρτακίου σε αυτά τα αθώα παιδιά αλλά και σε όλους τους χωριανούς και φίλους για την κοινωνία που ζούμε. Εδώ και τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε ένα έθιμο να φέρνουμε ένα έλατο και να το στολίζουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι με το δικό τους στολίδι όλοι περίμεναν κάθε χρόνο να γίνει αυτό.

Δυστυχώς στις 11 του μήνα το βράδυ κάποιος κάποιοι πήγαν και πήραν όλα τα στολίδια του δένδρου Δυστυχώς τα παιδιά τους η τα εγγόνια τους πλήγωσαν και μετά εμένα από όποιο μέρος του κόσμου είναι αυτοί ( και μην πάμε ποτέ στην εύκολη σκέψη η ερμηνεία)
Εμείς πάντως θα το ξανά στολίσουμε δεν πειράζει. Καλά Χριστούγεννα σε όλους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι άγνωστοι είχαν κάψει το δέντρο στην πλατεία του Κουρτακίου γεγονός που οι περισσότεροι το απέδωσαν σε βραχυκύκλωμα, αλλά και με το σημερινό περιστατικό πλέον είναι βέβαιοι πως τα γεγονότα συνδέονται.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: