Απαγωγή 27χρονης: Ο 48χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος αγοράζει ρούχα για την κοπέλα

Απαγωγή 27χρονης: Ο 48χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος αγοράζει για την κοπέλα

Απαγωγή 27χρονης: Ο 48χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος αγοράζει ρούχα για την κοπέλα

Ο 48χρονος επισκέφτηκε το κατάστηματην τέταρτη μέρα της απαγωγής, ώστε να αγοράσει ένα μπουφάν και ένα παντελόνι στην νεαρή κοπέλα, ανιψιά μεγαλομετόχου ελληνικής ΠΑΕ, επειδή του είπε ότι έπρεπε να αλλάξει.

Αυτό, είναι ένα εκ των δυο καταστημάτων που επισκέφτηκε τις δέκα μέρες που κρατούσαν την κοπέλα στο κρησφύγετό τους στη Λούτσα.

Μάλιστα, τον απαγωγέα αναγνώρισαν οι υπάλληλοι και ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου καταστήματος.

Για την υπόθεση της απαγωγής υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον 48χρονο συνελήφθη και ένας 48χρονος υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας, καθώς και ένας 53χρονος που είχε σχέση με νυκτερινό κέντρο, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής, ληστείας, εκβίασης και απλών σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Και οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να πάρουν προθεσμία.

Οι δράστες δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ομολόγησαν τις πράξεις τους και επικαλέστηκαν ως κίνητρο την άσχημη οικονομική κατάσταση.

Φωτογραφία από Μέγκα

 

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: