Όλα τα επαγγελματικά οχήματα της FIAT Professional με ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9% και 5 χρόνια εγγύηση

Τι θέλει ένας επαγγελματίας οδηγός; Αξιοπιστία, ασφάλεια, χαμηλή κατανάλωση, σωστό χρηματοδοτικό πρόγραμμα και υψηλές υπηρεσίες.

Η FIAT Professional στην προσπάθειά της να βρεθεί δίπλα στον επαγγελματία εφαρμόζει νέες προωθητικές ενέργειες που κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση στις υπηρεσίες των μοντέλων της, Fiorino, Doblò, Scudo και Ducato.

Οι νέες ενέργειες περιλαμβάνουν χαμηλή προκαταβολή από 25%, αποπληρωμή σε έως 48 μηνιαίες δόσεις και ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9%.

Έτσι, με χαμηλό αρχικό κεφάλαιο που δεν πιέζει τη ρευστότητα της επιχείρησης, ο εκάστοτε επαγγελματίας αποκτά το ιδανικό FIAT Professional για τις ανάγκες του. Όποιο κι εάν επιλέξει, είναι δεδομένη η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε κάθε τομέα, η κορυφαία αξιοπιστία και βέβαια η υποστήριξη ενός δικτύου με πανελλαδική κάλυψη και άψογη κατάρτιση.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα ευέλικτο και δελεαστικό πακέτο που ενισχύεται από τις τρέχουσες εκπτώσεις και διευρύνεται από την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 km) για τα μηχανικά μέρη και την 5ετή οδική βοήθεια, στοιχεία που διαμορφώνουν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση.

Όλα τα επαγγελματικά οχήματα της FIAT Professional με ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9% και 5 χρόνια εγγύηση gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: