Ανήλικοι τσιγγάνοι διέρρηξαν σπίτι στην Σπάρτη

Οι δύο ανήλικοι, που είχαν κλέψει κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι,  συνελήφθησαν στην  περιοχή Αρκασά Ξηροκαμπίου και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Πιτσιρικάδες ηλικίας μόλις 14 και 16 χρόνων ήταν οι δράστες της διάρρηξης που έγινε το πρωί της Δευτέρας σε ένα σπίτι στην περιοχή Σκούρα του Δήμου Σπάρτης με αρκετά πλούσια λεία. Ωστόσο, δεν κατάφεραν διαφύγουν καθώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι δύο ανήλικοι, που είχαν κλέψει κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι,  συνελήφθησαν στην  περιοχή Αρκασά Ξηροκαμπίου και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Την έρευνα για τα υπόλοιπα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δραστών για κλοπή και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εοπτείας ανηλίκων.

Την πόρτα της κατοικίας ενός 67χρονου στην Κάτω Αχαΐα παραβίασαν δυο αλλοδαποί και ερεύνησαν όλους τους χώρους, αλλά δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι γιατί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες. Ο 40χρονος Μαροκινός και ο 24χρονος Παλαιστίνιος ανακρίνονται και για άλλες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Μια διάρρηξη που είχε γίνει στις 19 Μαΐου σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου– Ευρωστίνης στην Κορινθία, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 31χρονος Έλληνας, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: