Ανδρέας Γεωργίου: «Το Μπρούσκο ήταν ένα στοίχημα που ήθελα να το κάνω χρόνια»

Ανδρέας Γεωργίου: «Το Μπρούσκο ήταν ένα στοίχημα που ήθελα να το κάνω χρόνια»

: «Το Μπρούσκο ήταν ένα στοίχημα που ήθελα να το κάνω »

Στα γυρίσματα της σειράς «Μπρούσκο» στο Σούνιο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Μία» και εξασφάλισε δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου, του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της Παυλίνας Μαύρη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στη σειρά, εξηγώντας ότι αυτή είναι πιθανό να πάρει εισιτήριο για ακόμα μία σεζόν. «Μας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές το Μπρούσκο και έχουμε καινούργιες ιστορίες. Συζητάμε για τρίτη σεζόν» σχολίασε, αποκαλύπτοντας πως στη σειρά θα κάνει guest εμφάνιση η Μάρθα Καραγιάννη. «Ήταν ένα στοίχημα που ήθελα να το κάνω χρόνια, ήθελα να παντρέψω την με την και βρήκα τη Βάνα Δημητρίου που το ήθελε κι εκείνη αυτό.Βρεθήκαμε στο σωστό χρόνο στην κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος με τους κατάλληλους ανθρώπους, σμίξαμε όλοι μαζί την ενέργεια μας και βγήκε αυτό που βγήκε!».. Ανέφερε σε άλλο σημείο της συζήτησης

Ανδρέας Γεωργίου: «Το Μπρούσκο ήταν ένα στοίχημα που ήθελα να το κάνω χρόνια»Ο αναφερόμενος στο Μπρούσκο είπε:«Το Μπρούσκο μας επιφυλάσσει περιπέτεια, έρωτα,πάντα έρωτα και ευαισθησία..» Ενώ δεν δείχνει να στεναχωριέται ιδιαίτερα για τις κακιές κριτικές που δέχεται κατά καιρούς αναφορικά με το ταλέντο του σαν , λέγοντας ότι «Μακάρι να απασχολώ γενικά.. είναι όλες οι κριτικές αποδεχτές..Χαίρομαι γιατί μέσα από όλα αυτά δίνω και εξετάσεις στον εαυτό μου.»

Η αναφορικά με τις υποχρεώσεις των γυρισμάτων του Μπρούσκο είπε:

Νιώθω πολύ καλή μαμά και πολύ καλά με τον εαυτό μου.Δεν τα πολυ-χαίρομαι τελευταία τα παιδιά μου με τα γυρίσματα αλλά νομίζω ότι είμαι πολύ καλή μαμά  και όσο χρόνο έχω τον αφιερώνω στα παιδιά μου.

Όταν, ωστόσο ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να κάνει guest εμφάνιση η Ελευθερία Ελευθερίου στη σειρά, εκείνος προσπάθησε με χιούμορ να αλλάξει θέμα, παίρνοντας το μικρόφωνο από τη δημοσιογράφο και κάνοντάς της ερωτήσεις για τη δική της ζωή.

Πηγή:www.yupiii.gr

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: