Αναβιώνει το Opel Calibra

Πρόθεση της Opel είναι να λανσάρει μέσα στα επόμενα το που θα διαδεχθεί στην γκάμα της το θρυλικό Calibra, ένα όχημα που παρουσιάστηκε πριν από 25 , κλέβοντας καρδιές.Το παραπάνω αποτυπώθηκε και στην εμπορική του πορεία, καθώς σε 7 «καριέρας» πρόλαβε να πουλήσει 238.647 μονάδες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας, Tim Tozer, αποκάλυψε πως η Opel σκέφτεται να επαναλανσάρει το εικονικό κουπέ μοντέλο της.

Χαρακτηριστικά είπε: «Πρέπει να περπατήσουμε πριν να πετάξουμε. Θα μπορούσαμε να λανσάρουμε ένα νέο Calibra όταν παρουσιάσαμε το Insignia, το οποίο μοιάζει με το Monza concept; Η απάντηση είναι πως θα μπορούσαμε, αλλά είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει βήμα-βήμα».

Το διάδοχο μοντέλο του Insignia αναμένεται το 2016 ή το 2017, κάτι που σημαίνει πως το νέο Calibra είναι μακριά τουλάχιστον κατά 2-3 χρόνια.

Χάρη στο εικονιζόμενο, πρωτότυπο Monza, πάντως, έχουμε μια καλή πρόγευση για το πώς θα μοιάζει το νέο Calibra, ένα μοντέλο που θα ανταγωνιστεί αυτοκίνητα όπως το Audi A5.

Αναβιώνει το Opel Calibra

Αναβιώνει το Opel Calibra

Αναβιώνει το Opel Calibra

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, φαίνεται το Opel Calibra…

Αναβιώνει το Opel Calibra

Πηγή: autotriti.gr

 

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: