4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη χρήση του δονητή

Τι θέλω να πω; Δεν είναι όλοι οι δονητές για όλες τις περιοχές του σώματος, ενώ πρέπει να βρεις κι εκείνον που θα κάνει γι” αυτό που τον θες εσύ. Φρόντισε να τον πλένεις μετά από κάθε διείσδυση και να τον αποθηκεύεις σε ένα καθαρό μέρος.

Πέρα από αυτά, πρόσeξε και τα ακόλουθα τέσσερα tips και καλή σου απόλαυση.

1. Μην βάζεις οποιονδήποτε δονητή στον πρωκτό

Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένοι δονητές για να παίξεις εκεί πίσω και είναι συνήθως μικρότεροι από τους κανονικούς. Δεδομένου ότι υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει κάτι στην περιοχή αυτή, μην το ρισκάρεις και χρησιμοποίησε sex toy σε κατάλληλο μέγεθος και πολύ λιπαντικό.

2. Μη χρησιμοποιείς τον ίδιο δονητή

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο που σκουπίζεσαι από μπροστά προς τα πίσω, έτσι και με τον δονητή, δεν πρέπει να τον εισάγεις πρώτα στον πρωκτό και μετά στον κόλπο σου, αφού δε χρειάζεσαι καθόλου τα βακτήρια της πίσω περιοχής, στο αιδοίο σου. Αν θες να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο δονητή και στις δύο περιοχές, άλλαξε τη σειρά και ξεκίνα από μπροστά.

3. Δεν χρειάζεται να κάνεις διαλείμματα

Υπάρχει η εντύπωση ότι αν χρησιμοποιείς υπερβολικά έναν δονητή, θα φτάσεις σε ένα σημείο που δε θα μπορείς να έρθεις σε οργασμό άνευ δόνησης. Δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο, γεγονός που σου επιτρέπει να τον χρησιμοποιείς όποτε και για όσο θες.

4. Μην αγχώνεσαι

Αν νιώθεις καλά, τότε συνέχισε να το κάνεις, χωρίς να ανησυχείς ότι μπορεί να τραυματιστείς (αν για παράδειγμα νιώθεις να καίει η κλειτορίδα σου). Επίσης δεν πρόκειται να μείνει «εκεί μέσα», δεν θα πάει πουθενά. Αν δεν πονάς, όλα είναι καλά.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: