19χρονη βγάζει χιλιάδες ευρώ δίνοντας ονόματα σε μωρά [φωτο]

Έναν απίστευτα ξεκούραστο τρόπο να βγάζει χιλιάδες ευρώ έχει βρει μια 19χρονη κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία δίνει ονόματα σε μωρά.

Συγκεκριμένα, η Beau Jessup έχει ανοίξει επιχείρηση η οποία αναλαμβάνει να βρίσκει ονόματα για μωρά στην Κίνα.

Η νεαρή εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στην ασιατική χώρα έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια να δίνονται δυτικά ονόματα στα παιδιά, όπως Cinderella, Rambo ακόμα και Gandalf, προκειμένου να προφέρονται ευκολότερα.

Η ιδέα μπήκε στο μυαλό της όταν, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κίνα, ένας φίλος του πατέρα της της ζήτησε να επιλέξει ένα όνομα για το μωρό του.

Στη συνέχεια, το 2016, έφτιαξε ένα site, το «SpecialName.cn», όπου μπαίνουν οι Κινέζοι και διαλέγουν το καταλληλότερο γι’ αυτούς όνομα.

Μέχρι στιγμής, το site της έχουν χρησιμοποιήσει 678.411 οικογένειες, εκ των οποίων οι 160.000 πρώτες πήραν το όνομα δωρεάν, ενώ όλες οι υπόλοιπες κλήθηκαν να πληρώσουν 60p (περίπου 70 λεπτά). Κάνοντας τους υπολογισμούς, η 19χρονη έχει βγάλει περίπου 350.000 ευρώ.

Οι γονείς, μπαίνοντας στο site, καλούνται να επιλέξουν μέσα από μία λίστα με 12 γνωρίσματα που πιστεύουν ότι ταιριάζουν καλύτερα στο μωρό τους. Μετά, τους δίνεται ένας περιορισμένος κατάλογος από επιλογές ονομάτων, αλλά και το τι σημαίνει το καθένα, προκειμένου να κάνουν την τελική επιλογή.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: