Μια τζούρα… Άρσεναλ!

Μια τζούρα… Άρσεναλ!

Κάτι… δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Άρσεναλ για να κόψει την όρεξη των άλλων διεκδικητών του τίτλου. Χτυπώντας δις σ’ ένα δίλεπτο, οι… «κανονιέρηδες» λύγισαν 2-1 την Άστον Βίλα κι επέστρεψαν στην κορυφή.

Η Τσέλσι νίκησε. Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε. Ακόμα και η Λίβερπουλ -που βρισκόταν σε πιο μεγάλη απόσταση- νίκησε. Και όλες μαζί σταύρωναν τα δάχτυλα να γκελάρει σήμερα η Άρσεναλ με την Άστον Βίλα. Αμ δε όμως…

Έστω κι αν δεν έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση κι έστω κι αν αγχώθηκαν στο τέλος, οι «κανονιέρηδες» έφυγαν με το διπλό (2-1) απ’ το Μπέρμιγχαμ.

Και χρειάστηκαν κάποια… δευτερόλεπτα για να το καταφέρουν. Για την ακρίβεια 59 -όσα μεσολάβησαν ανάμεσα στα γκολ του Γουίλσιρ (34’) και Ζιρού (35’)!

Παρόλο λοιπόν που οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκαν τελικά, με την κεφαλιά-ψαράκι του Μπεντέκε, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

Και η Άρσεναλ -με την τέταρτη σερί νίκη της μετά τα ντέρμπι με Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι- τις ξεπέρασε και τις κοιτάζει ξανά… αφ’ υψηλού στη βαθμολογία.

Μια τζούρα… Άρσεναλ! Μια τζούρα… Άρσεναλ!

Μια τζούρα… Άρσεναλ!

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: