Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν ήμουν έρμαιο των συναισθημάτων μου»

Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν ήμουν έρμαιο των συναισθημάτων μου»

Δεκέμβριος 1998. Η μετέπειτα εθνική μας σταρ παρουσιάζει για τρίτη σεζόν τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1 και είναι πρώτη σε τηλεθέαση, ενώ απέναντί της έχει τον πρώην συνεργάτη της, Γιώργο Πολυχρονίου και την Κατερίνα Λάσπα.

Για τον πρώτο αναφέρει: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα είχα τόσο μεγάλη διαφορά από τη δική του εκπομπή», ενώ για τη δεύτερη σχολιάζει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν την έχω δει. Αλλά αφού δεν την βλέπουν οι τηλεθεατές, δεν με απασχολεί. Θα κάτσω να δω κάτι που θα είναι κοντά στα δικά μου νούμερα τηλεθέασης», δίνοντας έτσι συνέχεια σε μία κόντρα που έχει ξεκινήσει η νεόκοπη, τότε, τηλεοπτική της αντίπαλος.

Η τηλεοπτική τους διαμάχη δεν παίρνει ποτέ ιδιαίτερες διαστάσεις, μιας και εκείνη την εποχή δεν έχει αναπτυχθεί ούτε το διαδίκτυο, αλλά ούτε και οι μεσημεριανές εκπομπές!

Στην ίδια συνέντευξη, η δημοσιογράφος Τζένη Αγιανδρίτη την ρωτάει αν αφήνεται στα συναισθήματά της. «Ποτέ δεν ήμουν έρμαιο των συναισθημάτων μου» απαντάει η Ελένη. «Είμαι πολύ ελεγχόμενο άτομο. Μπορεί να καίγομαι και να πεθαίνω και να έχω το πιο ήρεμο ύφος. Τα καλά μου συναισθήματα στον άνθρωπο που είμαστε μαζί και αγαπημένοι και βέβαια τα δείχνω. Όταν, όμως, είμαι πληγωμένη ή υποφέρω από κάτι δεν το δείχνω, γιατί δεν μου αρέσει να προκαλώ τη συμπόνια του άλλου».

Και συνεχίζει: «Θεωρώ ότι είμαι έξυπνη. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι θέλω δίπλα μου. Είμαι από τις γυναίκες που ξέρουν τι τους ταιριάζει και τι έχει προτεραιότητα για μένα. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο, αλλά θέμα επιλογών».

Παράλληλα, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι την φοβίζουν οι δεσμεύσεις: «Πότε μου δεν δημοσιοποίησα ούτε και σχολίασα τις σχέσεις μου, εκείνον που είναι δίπλα μου. Βλέπεις, άλλωστε, ότι όσοι έκαναν γνωστή τη σχέση τους και την έπιασαν στο στόμα τους τα περιοδικά, την είδαν να χαλάει πάρα πολύ γρήγορα».

Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν ήμουν έρμαιο των συναισθημάτων μου»

Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν ήμουν έρμαιο των συναισθημάτων μου»

Γράφει ο Νίκος
Πηγή: entertv

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: