«Αν μπει ο Άρης στο 99, έρχομαι»

«Αν μπει ο Άρης στο 99, έρχομαι»

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Ηλιάδη και του υποψήφιου επενδυτή στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, Γιάννη Κωνσταντινίδη, ήρθε ξανά… στην επιφάνεια τη Δευτέρα, μέσω της «Δίκης του ΣΚΑΪ».

Ο κ. Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, κατήγγειλε πως έχει δεχτεί απειλές από παράγοντες των «κιτρινόμαυρων».

«Μου ζήτησε και ακόμα ο κ. Ηλιάδης. Σε περίπτωση που επενδύσω στον Άρη, θα ήθελε να παραμείνει πρόεδρος και να πάρει ένα σεβαστό ποσό, να πάρει 500.000 στο εξωτερικό. Δεν έχει σημασία που μου ζήτησε να πάνε, σε προσωπικό του λογαριασμό, όχι σε off shore.

Και του είπα προσωπικά ότι δεν έχω αντίρρηση να παραμείνει πρόεδρος για μια πενταετία και να υπογράψω σχετικά, καθώς δεν θέλω να φαίνομαι στη διοίκηση.

Αυτή τη στιγμή οι δύο προϋποθέσεις για να μπω είναι ή να μπει ο Άρης στο άρθρο 99 ή να πάει στην ερασιτεχνική κατηγορία. Όχι, δε θα δεχτώ να συνεργαστώ με τον κ. Ηλιάδη. Τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύομαι από το ΔΣ είναι ο κ. Αθανασιάδης. Κανέναν άλλο», ήταν η σχετική τοποθέτησή του.

Προηγουμένως, είχε τονίσει πως: «Εδώ και πέντε μήνες χρονολογείται η μου με τον Άρη. Ξεκίνησε από ένα αγαπημένο μου φίλο, που τον συμβουλεύομαι πολύ, ο οποίος είναι στο ΔΣ του Άρη, είναι ο κ. Αθανασιάδης. Του είπα ότι με κάποιες προϋποθέσεις θα μπορούσα να επενδύσω στον Άρη και να αναλάβω τη διοίκηση, να αναλάβω το πλειοψηφικό πακέτο.

Τα χρέη υπερέβαιναν τα 30 εκατ ευρώ. Είπα ότι όχι, δεν δυνατόν μια τέτοια εποχή να επενδύσει κανείς τέτοιο ποσό και ότι η πρώτη και βασική προϋπόθεση είναι να μπει ο Άρης στο 99, γιατί μόνο τότε μπορώ να προστατευτώ αν, μετά από την αγορά του πακέτου, έρθουν 100 άτομα με 100 χαρτάκια για να ζητούν λεφτά.

Ο πρόεδρος, ο κ. Ηλιάδης, μου είπε ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες. Μαθαίνω ότι στην απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου η κύρια ευθύνη είναι στον κ. Ηλιάδη. Όφειλε να καταθέσει κάποια στο Παρακαταθηκών, δεν το έκανε, το πληροφορήθηκε ο δικαστής και απέρριψε την αίτηση. Πιστεύω ότι μπορεί ο Άρης να ενταχθεί και τώρα, αλλιώς δεν έχει άλλο δρόμο από το να πάει στην Γ΄ Εθνική για να απαλλαγεί από τα χρέη, όπως έκανε η . Ο Άρης είναι μια χοάνη που μόνο χρέη εμφανίζει.

Πριν από τρεις εβδομάδες, την Παρασκευή, πήγα στη χωρίς να το ξέρει κανείς. Ειδοποίησα τον κ. Ηλιάδη για να κάνουμε μια συνάντηση. Ήταν παρών και ο κ. Αθανασιάδης. Πήγαμε στο γραφείο ενός φίλου μου. Μιλήσαμε και ήθελε να με πείσει ότι ναι μεν, αλλά είναι καλύτερα να μπεις τώρα, γιατί έχω κάνει συμφωνία με το 70% των ανθρώπων που έχουν λαμβάνειν από τον Άρη. Του είπα ότι θα μελετήσω τα στοιχεία και ότι η συνάντηση αυτή να παραμείνει μυστική, να μη βγει πουθενά, να μην ακουστεί το όνομά μου.

Στις 00:00 πήρα το της επιστροφής και πριν φτάσω στην Αθήνα, όλα τα site και τα κανάλια είχαν το όνομά μου. Μετά από δύο μέρες, εμφανίστηκε η φωτογραφία μου. Δε σας το κρύβω ότι αυτές τις δύο εβδομάδες έζησα πρωτόγνωρα πράγματα. Αντιμετώπισα πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, μου έλεγαν να μην πάρω τον Άρη. Ήταν ανώνυμα και επώνυμα, πρώην παραγόντων του Άρη τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί θα ξαναρχίσουν τα τηλέφωνα. Έχω καταγεγραμμένα τα τηλέφωνα, θα σας τα δώσω κάποια στιγμή.

Παρόλα αυτά, είπα επειδή είμαι παρών και είμαι φίλαθλος του Άρη, λέω ότι δύο είναι οι προϋποθέσεις για να μπω στον Άρη.
Είτε να μπει η ομάδα στο άρθρο 99, είτε να υποβιβαστεί στην Γ” Εθνική. Εγώ είμαι φίλος με τον Ερασιτέχνη Άρη, αγαπώ τους ανθρώπους του και, ειδικά, τον κ. Στεφανίδη που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια».

«Αν μπει ο Άρης στο 99, έρχομαι» «Αν μπει ο Άρης στο 99, έρχομαι»

«Αν μπει ο Άρης στο 99, έρχομαι»

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: