Υποψήφιος στόχος της Μπαρτσελόνα ο Μπερμπάτοφ!

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Μπαρτσελόνα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μέσα στους πιθανούς στόχους που εξετάζει βρίσκεται και το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η «El Mundo Deportivo». Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί,  οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν μία περίπτωση αλά… Χένρικ Λάρσον, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Σέλτικ και πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στους Καταλανούς από το 2004 έως το 2006 και παραθέτει μια λίστα ονομάτων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο της ομάδας του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ουσιαστικά ψάχνει έναν επιθετικό για να ξεκουράζει τον Λουίς Σουαρες.

Στη λίστα της «El Mundo Deportivo» βρισκονται επιθετικοί όπως ο Μάριο Γκόμεζ, ο Λούκα Τόνι, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο Μάρκο Ρούμπεν, ο Φερνάντο Καβενάγκι, Κλαούντιο Πιζάρο και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 34χρονος Βούλγαρος έχει παίξει σε επτά ματς και έχει σημειώσει τρία τέρματα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ εδώ αξίζει να αναφερθεί πως ο «Μιτκο» είχε απασχολήσει και πριν από δυο χρόνια την Μπαρτσελόνα πριν πάρει μεταγραφή από την Φουλαμ στην Μονακό. 

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: