Σαρλίν του Μονακό: «Είμαι πολύ καλύτερα»

Ανοίγοντας την καρδιά της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Monaco Matin», η «θλιμμένη πριγκίπισσα» του οίκου των Μονεγάσκων, Σαρλίν, υποστηρίζει ότι «τώρα, πλέον, νιώθει πολύ καλύτερα».

Η 44χρονη πριγκίπισσα του Μονακό παραδέχεται ότι αναρρώνει σιγά-σιγά παλεύοντας με θάρρος για να νικήσει τα ψυχικά της προβλήματα και να ενταχθεί κανονικά στην καθημερινότητά της.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η πριγκίπισσα Σαρλίν ένιωσε την ανάγκη να παραχωρήσει μία σπάνια συνέντευξη σχολιάζοντας την κατάσταση της υγείας της.

Έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα
Επιστρέφοντας τον Μάρτιο από την Ελβετία στο Μονακό, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας της, η Σαρλίν δηλώνει ότι έχει αφήσει τα δύσκολα πίσω της.

Την πρώτη φορά που έφυγε από το Μονακό με το πρόσχημα ότι θέλει να κάνει… σαφάρι, μετέβη στη Νότια Αφρική όπου γεννήθηκε. Εκεί υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις στη ρινική κοιλότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού. Την ίδια ώρα, η πολύμηνη απουσία της είχε πυροδοτήσει φήμες περί χωρισμού της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.


Μετά τη Νότια Αφρική, όπου παρέμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, η Σαρλίν επέστρεψε εμφανώς ταλαιπωρημένη για λίγες ημέρες στην οικογένειά της, το Μονακό.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: