Πανικός σε εστιατόριο πελάτες τρέχουν να σωθούν από τις φλόγες – Βίντεο

Το προσωπικό ενός πολυτελούς εστιατορίου στο Mayfair του Λονδίνου έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανο καθώς έσωσε 300 πελάτες οι οποίοι έψαχναν τρόπο να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε όταν η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μαγαιού τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι τρομοκρατημένοι πελάτες βιντεοσκοπήθηκαν να τρέχουν για να σωθούν όταν το λατινοαμερικάνικο εστιατόριο MNKY HSE στην Dover Street μετατράπηκε σε φλεγόμενη κόλαση κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι.
Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τον κόσμο να φεύγει από τη σκηνή καθώς οι φλόγες ήταν τόσο μεγάλες που έφτασαν στο ταβάνι.

Περισσότεροι από 24 πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά στο εστιατόριο, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Ο Martin Murray, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου έγραψε στο Twitter: «Πυρκαγιά στο εστιατόριο MNKY HSE στο Mayfair με τους θαμώνες να τρέχουν αν σωθούν. Υπήρχαν περίπου 300 άτομα στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό που εκκένωσε εγκαίρως τον χώρο και απέτρεψε μια σοβαρή καταστροφή».

Σε δήλωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου, εκπρόσωπος δήλωσε: «Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέσα στο κτίριο ήταν αναμμένα και είχαν σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες. ‘Περίπου 300 άτομα απομακρύνθηκαν από το προσωπικό του χώρου και τα πληρώματα πραγματοποίησαν συστηματική έρευνα στο ακίνητο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν βρισκόταν μέσα. Ένας άνδρας και μια γυναίκα έλαβαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: