Υπέροχα τυροπιτάκια κουρού -Αρέσουν σε όλους !!!


Υλικά για τη ζύμη κουρού:

  • Μισό κιλό γιαούρτι αγελαδινό κατά προτίμηση
  • 1600γρ αλεύρι γοχ


  • 250ml ηλιέλαιο
  • 250ml ελαιόλαδο
  • 2 αυγά μόνο τους κρόκους για επικάλυψη
  • 2 κ.γ αλάτι
  • Υλικά για τη γέμιση
  • 500γρ τυρί αγελαδινό
  • 6-7 μανιτάρια μεσαίου μεγέθους κομμένα με πολύ μικρό καρέ
  • 1 ντομάτα ώριμη κομμένη σε πολύ μικρό καρέ
  • 2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε πολύ μικρό καρέ
  • 10 ελιές μαύρες κατά προτίμηση κομμένες σε πολύ μικρό καρέ
  • 1κγ φρέσκια ρίγανη
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση
Χτυπάμε γιαούρτι κ λάδια να ενσωματωθούν
Κ σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι.
Ζυμώνουμε ελαφρά για να μην βγουν τα λάδια της ζύμης.
Φτιάχνουμε μπαλάκια σε μέγεθος αυγού μπορείτε κ λίγο μεγαλύτερα ανοίγουμε με το χέρι βάζουμε γέμιση Αφού ανακάτεψα όλα τα υλικά.
Κλείνουμε τις άκρες.
Λαδόκολλα στο ταψί, προθερμασμένος φούρνος στους 180° κ ψήνουμε μέχρι να χρυσίζουν στην ίδια θερμοκρασία για περίπου 25-45 λεπτά.
Θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμα μόλις πάρουν αυτό το χρώμα!

Ολγα Σιδερα


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: