«Χτυπάει Ιμπάρμπο και Ντουμπιά ο Παναθηναϊκός»


Με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τους Βίκτορ Ιμπάρμπο και Σειντού Ντουμπιά, προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του.

«Μιλάμε για τον Ιμπάρμπο. Αν και δεν τα πήγε καλά στην Ρόμα, πιστεύω πως μπορεί να τα πάει καλά σε εμάς. Κοιτάμε επίσης και για καλούς νεαρούς Ιταλούς. Επίσης κοιτάμε και τον Ντουμπιά που παλιότερα με είχε ενθουσιάσει αλλά δεν τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια», τόνισε ο συνεργάτης του Ιταλού τεχνικού.

Για την πρώτη σεζόν στην Ελλάδα, είπε: «Κάναμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με τον Στραματσόνι. Όταν αναλάβαμε ήμασταν αρκετούς πόντους πίσω αλλά καλύψαμε το χαμένο έδαφος και βγήκαμε δεύτεροι. Υπάρχει ένα περίεργο σύστημα με playoffs και στην διαδικασία αυτοί χάσαμε την έξοδο για τα προκριματικά του Champions League. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μοιάζουν πολύ με εκείνους της Ρόμα. Πολύ θερμοί και εκδηλωτικοί».

Αναφορικά με το μέλλον, σχολίασε: «Θα μείνουμε στον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά με ρήτρα αν έρθει πρόταση από μία μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε την αγορά και ελπίζουμε να γίνουμε σημαντικοί και στην Ευρώπη. Το γήπεδο του Παναθηναϊκό είναι υπέροχο και το ελληνικό ποδόσφαιρο μεγαλώνει».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: