Χορηγός στο Spetses Classic Yacht Regatta 2019 γίνεται η Bentley-Φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής 

Τη χρονιά που διανύουμε η Bentley Motors γιορτάζει  τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Η βρετανική μάρκα υπερπολυτελών, χειροποίητων αυτοκινήτων ιδρύθηκε στις 10 Ιουλίου 1919 από το Walter Owen Bentley. Το όραμα του W.O., όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του και όπως το μοιραζόταν μαζί τους, ήταν «να φτιάξει ένα καλό, ένα γρήγορο αυτοκίνητο, το καλύτερο στην κλάση του»! Ούτε ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί στο ξεκίνημα της εταιρείας του ότι στο πέρασμα του χρόνου, η Bentley θα ταυτιζόταν με τον υπέρτατο συνδυασμό χειροποίητης πολυτέλειας και σπορ, δυναμικού χαρακτήρα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, η Bentley Motors προγραμματίζει στη διάρκεια της χρονιάς πολλές εκδηλώσεις επετειακού χαρακτήρα, ανά την υφήλιο. Στο πλαίσιο αυτών των εορτασμών, η Bentley στην Ελλάδα έγινε  χορηγός του Spetses Classic Yacht Regatta 2019 (SCYR).

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, που δόθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, εντυπωσίασαν με την παρουσία τους μία Bentley Bentayga και μία Continental GT V8 Convertible. Λογικό ήταν τα βλέμματα όλων να πέσουν σ αυτά τα δύο υπερπολυτελή αυτοκίνητα που σπάνια βλέπουμε στους ελληνικούς δρόμους.

Για όσους δεν ξέρετε το “Spetses Classic Yacht Regatta 2019”,είναι ένας κορυφαίος διεθνής αγώνας κλασσικών και παραδοσιακών σκαφών που γίνεται στην Ελλάδα. Θα διεξαχθεί για 9η συνεχόμενη χρονιά στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, από τις 27 ως τις 30  Ιουνίου 2019, με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Με φόντο τις μοναδικές Σπέτσες και στο θαλάσσιο στίβο ανάμεσα στο νησί και τις ακτές της Αργολίδας, η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies.

Η συμμετοχή σκαφών που έχουν γράψει ιστορία στις ελληνικές θάλασσες αλλά και εξαιρετικών αθλητών που έχουν τιμήσει τη χώρα μας παγκοσμίως, αποτελούν τον μοναδικό συνδυασμό του αγώνα Spetses Classic Yacht Regatta 2019, που έχει καταστεί θεσμός για τη Μεσόγειο και προσελκύει επισκέπτες υψηλού επιπέδου στο νησί.

 

Χορηγός στο Spetses Classic Yacht Regatta 2019 γίνεται η Bentley-Φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής  gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: