Η Nissan στην Κίνα ιδρύει νέα εταιρεία υπηρεσιών κινητικότητας

Η 5η CIIE στο Εθνικό Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο ,στην Σανγκάη άνοιξε τις πύλες της στις 5 Νοεμβρίου και μέχρι αύριο Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, θα δέχεται τους επισκέπτες. Εκεί η Nissan παρουσιάζει τα τελευταία της επιτεύγματα και πρακτικές στον τομέα της βιωσιμότητας και ταυτόχρονα ξεκινάει μια μεγάλη επένδυση για την ενδυνάμωση της κινητικότητας για το αγοραστικό  κοινό στην Κίνα.

Η νέα εταιρεία, με έδρα το Suzhou, θα δεσμευτεί να επενδύσει σε υπηρεσίες κινητικότητας και να αναπτύξει υπηρεσίες robotaxi. Σε συνεργασία με το Suzhou High-Speed Rail New Town, θα υποστηρίξει έξυπνες πρωτοβουλίες μεταφορών στη χώρα.

Ο Shohei Yamazaki, ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan Motor Co., Ltd. και πρόεδρος της NCIC δήλωσε:

«Η εισαγωγή μελλοντικής τεχνολογίας, λύσεων κινητικότητας και προϊόντων που εμπλουτίζουν τη ζωή των πελατών μας στην Κίνα, αποτελούν σημαντικό μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της Nissan στην Κίνα”, δήλωσε Η νέα εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα ακόμη ορόσημο της σχεδόν 50χρονης ανάπτυξης της Nissan στην Κίνα και μια νέα δέσμευση στην αγορά».

Η Nissan διαθέτει ισχυρό έρεισμα στην ηλεκτροκίνηση για υπηρεσίες κινητικότητας,  γεγονός που  αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας στην Κίνα. Η Nissan είναι από τους πρώτους διεθνείς κατασκευαστές OEM που ίδρυσαν μια αποκλειστική εταιρεία robotaxi στην Κίνα.

Ο Zhiyao Liang, ανώτερος αξιωματούχος από την περιοχή Xiangcheng, στην πόλη Suzhou, δήλωσε: “Ως μία από τις πρώτες παγκόσμιες αυτοκινητοβιομηχανίες που εισήλθαν στην κινεζική αγορά, η Nissan  συμμετείχε στην ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κίνας. Εισάγει συνεχώς προηγμένες τεχνολογίες και προϊόντα για να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη της αγοράς από το 1973. Ως κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, της αυτόνομης οδήγησης, της συνδεσιμότητας και των υπηρεσιών κινητικότητας,  με πλούσια τεχνολογική εξειδίκευση και ισχυρή εταιρική παρουσία, η Nissan αναδεικνύει για άλλη μια φορά συναρπαστικά νέα προϊόντα που θα διαμορφώσουν νέες τάσεις για τον κλάδο.”

Η WeRide, μια κορυφαία, παγκόσμια εταιρεία υπηρεσιών αυτόνομης οδήγησης και κινητικότητας που αναπτύσσει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4 και έχει επιτυχημένη ιστορία υπηρεσιών κινητικότητας στο Guangzhou, θα παρέχει τεχνολογική υποστήριξη στο εγχείρημα του Suzhou.

Η Nissan στην Κίνα ιδρύει νέα εταιρεία υπηρεσιών κινητικότητας gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: