Χολαργός: Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή Λυκείου

Ο φεγγίτης από το παράθυρο αίθουσας διδασκαλίας έπεσε στο κεφάλι μαθητή της Γ’ Λυκείου, που καθόταν στο θρανίο ακριβώς από κάτω, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς, ελαφρά.

Από το παράθυρο έλειπαν βίδες αλλά και η αλυσίδα που το συγκρατεί, με αποτέλεσμα να φύγει από τη θέση του. Μάλιστα, και άλλα παράθυρα στο συγκεκριμένο παλαιό κτίριο είναι σε αντίστοιχη κατάσταση, προκαλώντας ανησυχία στους μαθητές.

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου με κάθε ευκαιρία επισημαίνει την κακή συντήρηση του δεύτερου παλαιότερου σχολικού κτιρίου του Δήμου, ακόμα πιο έντονα τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ αναμένει απαντήσεις στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία.

Παράλληλα, θέλει να ενημερωθεί για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, ωστόσο, επί 10 μήνες στέλνει επιστολές με ερωτήματα, και ενώ ο Δήμος οφείλει εκ του νόμου να απαντήσει εντός 30 ημερών, δεν το έχει κάνει.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: