Χανιά: Στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικού που μέθυσαν σε σχολική εκδρομή

Στο νοσοκομείο κατέληξαν μαθητές δημοτικού στην Κρήτη, οι οποίοι πήγαν στην εκδρομή του σχολείου παίρνοντας μαζί τους όχι κάποιον χυμό, αλλά τσικουδιά και κρασί.

Όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής του σχολείου κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, έγινε αντιληπτό από τους δασκάλους πως παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ. Αν και τα μπουκάλια τους αφαιρέθηκαν άμεσα, οι μαθητές είχαν προλάβει να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

“Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της Στ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν…σύμφωνα με τι μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;;;;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…”, κατήγγειλε μητέρα στο zarpanews.gr.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: