Χανιά: Πατριός και μητέρα κούρεψαν γουλί την 15χρονη κόρη τους για να την τιμωρήσουν

Από το αστυνομικό τμήμα Χανίων σχηματίζεται δικογραφία για κακοποίηση ανηλίκων σε βάρος της μητέρας και του πατριού των δύο παιδιών που περνούσαν ασύλληπτα μαρτύρια στα χέρια τους, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή. Οι δυο τους συνελήφθησαν και τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια.

Να αναφέρουμε ότι η υπόθεση της κακοποίησης των δυο ανήλικων αδελφών, μιας 15χρονης και ενός 13χρονου, αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι -που είναι μαθήτρια της Γ’ γυμνασίου- πήγε στο σχολείο με σημάδια κακοποίησης τα οποία προσπαθούσε να κρύψει φορώντας κουκούλα.

Μιλώντας στην καθηγήτριά της, αποκάλυψε ότι η μητέρα και ο πατριός της την είχαν κουρέψει γουλί δια της βίας και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, όμως έσπασε την πόρτα για να πάει στο σχολείο. Ο 13χρονος αδελφός της αποκάλυψε ότι και αυτός έπεφτε θύμα σωματικής βίας.

Ο βιολογικός πατέρας των δυο ανήλικων που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς, ταξίδεψε άμεσα στα Χανιά και ανέλαβε την επιμέλεια των παιδιών του, καθώς αφαιρέθηκε από τη μητέρα τους.

Πλέον, στο αγόρι και το κορίτσι παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν την ψυχική και σωματική κακοποίηση που βίωσαν.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: