Χανιά: Αλλοδαπός συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα συνελήφθη

Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση ερευνώντας τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες

Δεν βρήκαν τις ποσότητες ναρκωτικών που περίμεναν στο σπίτι ενός αλλοδαπού στα Χανιά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από πληροφορίες για διακίνηση, ανακάλυψαν όμως τον παράνομο οπλισμό που είχε στην κατοχή του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, δύο γεμιστήρες, φυσίγγια, ένα μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες και 400 ευρώ. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση ερευνώντας τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη Λέσβο
Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης εντόπισαν μια μικρή φυτεία από τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 1,80 μέτρου σε ορεινή τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο και πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα, ο οποίος τα καλλιεργούσε. Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: