Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου: Πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια των 90’s που την γνωρίσαμε από το 3-2-1 ΑΝΤ1 [Εικόνες]

Το 1993 έμελλε να είναι η χρονιά της. Ομορφη, δροσερή, μελαχρινή, με γατίσια μάτια, αποπνέοντας παράλληλα κάτι σοφιστικέ, η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως ένα από τα κορίτσια του «μπουκέτου» που πρωταγωνιστούσε στο σόου του ΑΝΤ1 «3, 2, 1».

Η εξωτερική της εμφάνιση, η χάρη της και η ευφράδειά της την έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως. Ετσι, το 1995 ήρθε η πρόταση από το Star για την παρουσίαση δικής της εκπομπής.

Οι μετοχές της ανέβαιναν, όμως εκείνη αποφάσισε να πορευτεί διαφορετικά. Αποχαιρέτισε τα πλατό και για χάρη του έρωτά της για τον Μιχάλη Ρακιντζή αποσύρθηκε διακριτικά. Σήμερα δουλεύει ως γραφίστρια, επιμελείται εικόνες και βίντεο, ενώ έχει γίνει εξπέρ στα special effects, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Πριν από 23 χρόνια, η πανέμορφη Κωνσταντίνα πέρασε το πρώτο κάστινγκ στην καριέρα της, κερδίζοντας μια θέση στο πλευρό της Πόπης Χατζηδημητρίου στο καθημερινό σόου «3, 2, 1» στον ΑΝΤ1. Μαζί της έπαιζαν παιχνίδια και διασκέδαζαν τους τηλεθεατές, μοιράζοντάς τους δώρα, η πληθωρική Αννα Μαρία Λογοθέτη και η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η εκπομπή ολοκλήρωσε τρεις σεζόν και μετά το τέλος της τα κορίτσια τράβηξαν διαφορετικές πορείες. Ωστόσο, λίγο πριν ο έρωτας είχε χτυπήσει την πόρτα της γοητευτικής μελαχρινής. Ο Μιχάλης Ρακιντζής, που γνώριζε τεράστια επιτυχία στη νεολαία, πήγε καλεσμένος σε μία από τις εκπομπές μόνο και μόνο για να τη γνωρίσει, αφού συνήθως απέρριπτε τις προτάσεις που του γίνονταν για εμφανίσεις στην τηλεόραση. Από τότε μέχρι και σήμερα το ζευγάρι παραμένει μαζί κι αγαπημένο.

Εχοντας διακριθεί, λοιπόν, στην παρουσίαση, η Κωνσταντίνα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Star, που την πολιόρκησε, και έγινε η οικοδέσποινα του πρωινού μαγκαζίνο με τίτλο «Γεύση ζωής». Το τραγούδι της εκπομπής, μάλιστα, το έγραψε ο Μιχάλης, που καμάρωνε την εξέλιξη της αγαπημένης του. Ομως με το τέλος της σεζόν το κορίτσι αποφάσισε να αποσυρθεί.

Σπουδές στο εξωτερικό

Οι θαυμαστές της έμειναν έκπληκτοι, όπως και τα στελέχη των σταθμών που την ήθελαν στο δυναμικό τους. Η απόφασή της ήταν αμετάκλητη. Αρχισε να ψάχνει τρόπο να σπουδάσει γραφιστική και επεξεργασία εικόνας. Εφυγε στο εξωτερικό, προκειμένου να λάβει πλήρη κατάρτιση και να διδαχτεί σύγχρονους
τρόπους πάνω στα οπτικοακουστικά μέσα και κυρίως στα εφέ.

Σε κάποια από τα διαλείμματα της νέας της επαγγελματικής ιδιότητάς της «έμπλεξε» με τον κινηματογράφο. Το 1999 έπαιξε στην ταινία «Peppermint» του Κώστα Καπάκα, δίπλα στον Γιώργο Χωραφά, την Αννυ Λούλου, τη Ζωή Βουδούρη, τον Χάρη Μαυρουδή. Το 2003 συμμετείχε στο καστ του «Οξυγόνου» με υπογραφή Μιχάλη Ρέππα. Την είδαμε ξανά σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας ελληνικού καφέ, που ήταν και η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της.

Μετά επέστρεψε στο στούντιό της, όπου δούλευε, κι εξακολουθεί να το κάνει, στο πλευρό του συντρόφου της. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα έχει βάλει το χεράκι της σε αρκετές δουλειές του καλλιτέχνη, όπως για παράδειγμα στο τελευταίο του βιντεοκλίπ, στο οποίο χρησιμοποίησε μινιατούρες, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Οσο για τη σχέση του πολυσυζητημένου στα 90s ζευγαριού; Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το κατάφεραν. Για αρκετό καιρό κανείς τους δεν παραδεχόταν ότι «κάτι τρέχει», ενώ πέρασαν χρόνια μέχρι να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους. «Δεν θέλησα ποτέ να κρύψω ότι είμαι με την Κωνσταντίνα. Ισα ίσα που νιώθω υπέροχα δίπλα της. Απλώς δεν αφορά κάποιον το να βγαίνω έξω συνέχεια με τη σύντροφό μου και να φωτογραφίζομαι. Περνάω υπέροχα κοντά της και θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή μαζί της».

Στα παρασκήνια

«Σπάνια μιλάω για εκείνη και ήδη νιώθω άβολα με αυτήν τη συζήτηση. Η σχέση μας αντέχει στον χρόνο και πιστεύω ότι ένα παιδί απλώς θα ολοκλήρωνε την ευτυχία μας» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Ρακιντζής. Ο έρωτάς τους, πάντως, κρατάει κάτι παραπάνω από 20 χρόνια, ωστόσο δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα την απόφαση να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου.

Φροντίζουν ακόμη και σήμερα να κρατούν το πολύτιμο «δέσιμό» τους εκτός κοσμικών στηλών, παρά το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα βρίσκεται πάντα στα live του Μιχάλη, ο οποίος φαίνεται ότι κάνει «δεύτερη καριέρα», αφού οι συναυλίες του είναι σχεδόν sold out. Εκείνη στέκεται πάντα διακριτικά στα παρασκήνια, και μάλιστα σε σημεία που δεν θα την εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός.

Η άλλοτε πιτσιρίκα του ΑΝΤ1 είναι πλέον μια γοητευτική 44χρονη γυναίκα που λατρεύει τα ζώα, μάλιστα έχει δύο γατάκια τα οποία προσέχει σαν τα μάτια της.

Ανθρωποι που κρατούν επαφή μαζί της ή συνεργάζονται με το ζευγάρι λένε ότι σήμερα είναι πιο όμορφη απ’ ό,τι υπήρξε στο παρελθόν, κρατώντας το καστανό χρώμα στα μαλλιά της, αν και κάποια στιγμή είχε κάνει… πέρασμα από το κόκκινο, το οποίο τόνιζε τα ανοιχτόχρωμα μάτια της. Επίσης, υποστηρίζουν ότι είναι μία από τις κορυφαίες επαγγελματίες στο είδος της, που πάλεψε πολύ για να τα καταφέρει.

Επιμέλεια: Μιχάλης Σταύρου με πληροφορίες espressonews

Πηγή: offsite.com.cy

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: