Βρέθηκε ζωντανός ο 78χρονος που αγνοούνταν στην Ηλεία

Τον αγνοούμενο 78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη, εντόπισε πριν λίγη ώρα  κάτοικος της ευρύτερης περιοχής στο Πανόπουλου της Ηλείας που ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο 78χρονος εντοπίστηκε σε χαράδρα μέσα στην οποία είχε πέσει με το αυτοκίνητο του… στο σημείο που εντοπίστηκε σπεύδουν δυνάμεις διάσωσης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του patrisnews ο Θεόδωρος Πατσούρης έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες…

Υπενθυμίζεται πως, για τον 78χρονο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου, είχε εκδοθεί Silver Alert.

Την εξαφάνισή του, δήλωσε στην Ασφάλεια Καλλιθέας, στην Αττική, η οικογένειά του. Ο άτυχος άνδρας, που ζει  μόνιμα στην Αθήνα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε έρθει στην περιοχή για τις καλοκαιρινές του διακοπές και επρόκειτο να επιστρέψει στην Αθήνα.

Από το απόγευμα του Σαββάτου, αστυνομικοί της Ηλείας άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του την ευρύτερη περιοχή του Λαγανά μέχρι τα όρια με την Αχαϊα, ενώ κινητοποιήθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις στο γειτονικό νομό, στην περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου, όπου, φαίνεται να εντοπίστηκε σήμα εκπομπής από το κινητό του 78χρονου.

newsbeast.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: